Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, kolekcjonowałam i wymieniałam się z ludźmi głównie zza granicy. Ale usługi poczty polskiej tak podrożały, że zmieniłam hobby z dnia na dzień :lol: Poza tym ludzie też zaczęli manianę odstawiać i zamiast pocztówek mi wysyłali jakieś wydrukowane obrazki z internetu. Na ch. mnie jakieś wydruki? Jak bym chciała, to bym sobie w domu na drukarce klepała :roll:

Ale zostało mi całe pudło niezapisanych pocztówek, więc chcę opchnąć je ludziom, którzy wciąż kolekcjonują i wysyłają.

Z premedytacją żeruję na ich pocztówkowym zakupoholizmie :twisted:

Słucham jak kot oddycha :105: I jeszcze ciuma przez sen. Chyba jej się śni, jak oseskiem była :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, kupił bym sobie taką fajną płytę, ale cenę to dowalili z kosmosu. 89zł.

-- 09 sie 2014, 14:41 --

Jakie macie plany na dzisaj.

Przeszukanie pokoju i przesłuchanie na komendzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, buziaczki Karinko :D Wróciliśmy w czwartek wieczorem. Choć było bardzo gorąco, poza Warszawą, mimo to, było przyjemnie. Filipek K O C H A N Y , słodziutki, wesoły, sprawił, że lęków miałam niewiele, spałam normalnie. To prawda, że małe dzieci mają korzystny wpływ na chorych, starszych ludzi...

Tęsknię za Nim okropnie...

Gotowałam obiadki, zrobiłam kilka razy sniadanie, kolację i wypoczywałam - z leżaka na hamak, do piaskownicy, do baseniku Filipka.

Oj, fajnie było...

Wczoraj przeczytałam wszystkie posty w spamowej...dzielna jesteś Karinko, wiem, że podejmiesz słuszna decyzję!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, cieszę się, że czujesz się dobrze, spedziłas ten czas z korzysciami tez dla Siebie :)

a ja wcale nie jestem dzielna, jestem słaba Aniu a dzis mam takie lęki...

-- 09 sie 2014, 13:49 --

wyszłam dzis cala zalękniona...potem było ciut lepiej

a chwilke siostra wpadnie z dziecmi, wrocili z wyjazdu i steskniłam sie strasznie za Nimi :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja dzisiaj też czuje się trochę gorzej, ale wiem, że to spowodowane jest zbyt długim siedzeniem wczoraj przed komputerem - szukałam ciekawych zabawek dla Wnuków - i dzisiaj czuję wyraźnie ucisk w odcinku szyjnym, a to z kolei powoduje zawroty głowy ;) i włączaja się lęki - rozpracowałam ten mechanizm...

amelia83, Karinko, moim zdaniem, zreszta tak jak i ja kiedyś, dałaś sobie wmówić i uwierzyłaś w to, utrwaliłaś sobie, że jesteś słaba. Pomyśl, przez tyle zmagasz się z chorobą i dajesz radę, zawdzięczasz to głównie sobie. Przecież z tymi problemami jestesmy sami. Ty idziesz do przodu. Padasz, podnosisz się, to mało Twoim zdaniem? Idź dalej, nie oglądaj się na innych, nie słuchaj innych, idź za głosem swojego serca i rozumu...

-- 09 sie 2014, 13:54 --

wieslawpas, też mam tego świadomość, ale nic nie poradzimy na to ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi