Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochane! Zglądałam jedynie, nie odzywając sie prawie, bo własciwie to tylko oddycham-jestem wykończona gorącem-nic mi sie nie chce, nie mam siły...

Wyjeżdżam jutro wieczorem lub w piątek rano...

Nie będzie mnie 7 dni. Z internetu też nie będę korzystała. Mam nadzieję na dobry wypoczynek w dobrym towarzystwie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mam tylko opokan :bezradny: te leki od lekarki wykupie jutro bo mam miec przelew za ten weekend co pracowalam =200 zl a za kolejny dostane w przyszlym tygodniu -tez 200zl.

mirunia hihihi tez widze melodyjki u Ciebie leca :mrgreen: ja zagluszam swoj dolek bo mniez as zbiera na plakanie :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, byłam dziś u lekarki, no i powiedziałam jej, że czuję się świetnie. A ona zaczęła dopytywać i potem stwierdziła, że mam hipomanię. I dała mi jakiś nowy lek, a ja nie wiem, po co mi dała nowy lek, skoro ja się świetnie czuję i nie wiem, chyba na razie nie będę go brać.

I w dodatku kazała mi przyjść za 3 tygodnie, a ja się pytam, czemu tak szybko. A ona się uśmiechnęła i mówi - to, co za 2? No i mam przyjść za te 3 tygodnie. Ale ja się dalej czuję świetnie, mam pełno energii, życia i radości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znam siebie to zaraz sobie te zawroty wkrece :hide: i bede je miala znerwow jak tylko lykne pierwsza tablete:D :D

-- 30 lip 2014, 18:19 --

czarnobiała mery, :*********** mowilam Ci ze to wyglada na hipomanie , i ja bym raczej sie zastosowala do lekarki zalecen, bo jak wladniesz w manie to moze sie okazac konieczny szpital.

Ale to moje zdanie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi