Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam z e spaceru , wchodze do mieszkania a tu deszcz :shock::shock: z sufitu mi normalnie pada , cala podloga zalana , okazalo sie ze u gory u sasiadow nade mna rura pekla a ich nie bylo w domu :why::why::why::why: mam cala podloge do wymiany i sufit i sciany do malowania :why::why::why::why::why::why: wode mialam po kostki w przedpokoju i w kuchni

Zdenerwowalam sie tak potowrnie ze az mi sie slabo zrobilo i ciemno przed oczami. Mam dosc !!!!!!!!! Same problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam z e spaceru , wchodze do mieszkania a tu deszcz :shock::shock: z sufitu mi normalnie pada , cala podloga zalana , okazalo sie ze u gory u sasiadow nade mna rura pekla a ich nie bylo w domu :why::why::why::why: mam cala podloge do wymiany i sufit i sciany do malowania :why::why::why::why::why::why: wode mialam po kostki w przedpokoju i w kuchni

Zdenerwowalam sie tak potowrnie ze az mi sie slabo zrobilo i ciemno przed oczami. Mam dosc !!!!!!!!! Same problemy.

Ojej. Przykre. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja też to lubię. Pamiętam, że kiedy jeszcze pracowałam, wracając tramwajem,autobusem, zasłaniałam ręce torbą-gdy siedziałam-i ratowałam się właśnie mudrami ;)

Nawet Męża udaje mi sie czasem namówić na tę "gimnastykę" dłoni :D

-- 10 lip 2014, 20:04 --

amelia83, Karinko, ja też kupiłam, chyba2 tyg.temu/tzn.Mąż mi kupił, bo ja prawie nie wychodzę/ 2 doniczki, ale jedna mi padła, a druga słabo kwitnie...dlatego zamówiłam w sklepie internetowym i dzisiaj mi przysłali :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje :*************

Pozbieralam wode na szczescie ten kolega mnie odprowadzil i mi pomagal i jeszcze sasiedzi moi z naprzeciwka .

Nie mam ubezpieczonego mieszkania wlasnie :?

Mam dosc.

To zycie jest nie na moje nerwy.

Wysiadam w takich sytuacjach chociaz i tak zachowalam na tyle przytomnosci umyslu ze znalazlam ta sasiadke z gory a ona tu nie meiszka tylko kupila mieszkanie dla corki.

Zadzwonilam do wodociagow a tam sie nie moglam dodzwonic i podeszlam do takiego pana ktory pracuje u mnie ws poldzielni i przyslal hydraulika swojego znajomego .

Ale wszytsko to robilam na miekkich nogach , duszac sie prawie i ze slabosciami.

Teraz jestem jak flak , ledwo na nogach stoje bo nerwy zeszly.

Glowa rozbolala...

Plakac mi sie chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, trzymamy wszyscy kciuki, aby się ta zła passa odwróciła jak najszybciej. Musisz pójść do tego MOPS i powiedzieć, jaka jest sprawa.

jasaw, jak minął dzień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi