Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, a u mnie leje okropnie caly dzien prawie i trzy burze byly :bezradny:

Robisz mi smaki na te golabki :mrgreen:

Co do pracy to czesto slysze ze mam duze doswiadczenie i dlatego pewnie chce wiecej pieniedzy :why: nie ma sie doswiadczenia zle , ma sie tez zle. No kurka jasna!

Maggda92, Ale Ty masz fajny glosik :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

U mnie dzis pochmurno i 20 stopni . ide zaraz do sklepu po chlebek , w przyszly czwartek bede miala tych samych gosci ktorzy u mnie byli miesiac temu na weekend i bardzo sie ciesze chociaz i bojam bo jak wiadomo zawsze na poczatku to mocno przezywam i zastanawiam sie czy dam rade .

Maggda92, no fajny glosik masz :) :yeah::yeah: mnie sie podoba i dobrze Cie taka rozesmiana slyszec:)

Infinity, Kasia jak sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, :************ mam nadzieje ze fryz poprawi Ci nastroj :)

mirunia, tak ja nawet na te urodzinki przezywalam gosci i pierwsze pol godziny mega nerwy i bujanie leki ... Pozniej za to super zabawa.

W sumie nie ma dnia zebym nie miala lękow czy zawrotow albo trzesiawki . Nie wiem czy to kiedykolwiek minie calkiem :x:bezradny:

mirunia, Ja dzis samopoczucie oprocz sennosci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana bo to sie zmienia , ja na poczatku choroby jezdzilam autobusami i czulam sie wnich nawet lepiej niz w domu a teraz jazda autobusem wywoluje we mnie lęki duze i tak jezdze na raty , troche podjade , troche podejde no masakra.

LATEK1962, przykro mi ze tak sie czujesz .

Ja dzis tez kijowo zreszta kijowo od jakiegos czasu ten obrazek oddaje moja sytuacje :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tia, nie doszła bo nie doszła wpłata do sprzedawcy. Sprzedaż anulowano a ja dostałam osta. Wysłałam skan potwierdzenia przelewu i anulowali osta i prześlą pieniądze mi na konto, tak jak pisałam.

Nie podoba mi się jak wróciłam do domu :why: Za krótko, tylko w sumie za tydzień odrosną a tak to musiałabym co 2 tygodnie chodzić, a na to szkoda i kasy i nerwów.

Też czekam na W. i pójdziemy na spacer

-- 10 lip 2014, 16:38 --

Teraz to mi się w sumie nic u siebie nie podoba. Małe oczka a próbowałam się pomalować to i tak ch** z tego :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi