Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, wlasnie chcialabym miec recepte na doła...co robic, jak sie bronić przed kolejnym nawrotem...a tu... nie radze sobie :oops:

czarnobiała mery, spoko, co porabiałas?

-- 19 cze 2014, 19:45 --

kiedy wpadam w depresje nie jestem w stanie sprostac moim obowiazkom i tego mi najbardziej zal i wstyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, dzisiaj, a właściwie to od wczoraj cały dzień byłam z M., łaziliśmy sobie po mieście, jedliśmy obiad i lody i w ogóle jak jestem przy nim, to zapominam o całym świecie. Nigdy w życiu nie byłam tak bardzo zakochana.

Karina, a idziesz do tego lekarza? Może jakieś nowe leki by pomogły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, wiem że pomaga mi szkoła, ale nie zawsze to możliwe, wyjście z domu, zabawa z psiakami, czasem pogawędka z kimś przed którym nie muszę udawać, rower bardziej pomaga niż spacer bo spacery coś słabo na mnie działają może dlatego że traktuje je jako obiązkowe wyprowadzenie psiaków i spalenie kcal. Pomaga spontaniczność i to zdecydowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, nooo inni jak maja depreje nie zaniedbuja awoich obowiazkow jest im bardzo ciezko ale to robia, a ja jestem w takim stanie ze do niczego sie nie nadaje, jestem najgorsza, wstyd i za siebie , 2 tygodnie siedzialam w domu po swietach i znowu... czasami zastanawiam sie czy ja to robie specjalnie, bo mi to na reke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, jestem na liscie oczekujacych na terapię ;)

zażarłam sama miche popkornu :shock:

-- 19 cze 2014, 21:44 --

dzisiaj bylam na spacerze w slesie, a wczesniej od soboty siedzialam w domu więc jest jakis pozytyw

a jutro nie bede sie wreczac bliskimi i pojde do znajomej do pracy , oplacic rachunek i zakupy i zajrze do pracy sie pokazac choc to mega stres ale muse sie przełamywać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Wszystkim :papa::papa::papa:

U mnie dzis wietrznie , deszczowo , i zimno , do tego na ta zmiane pewnie zlapalam migrene .

Niebawem sie wybieram do sklepu no i na rehabilitacje .

Nie mam konkretnych planow na dzis.Moze poogladam serial bo wczoraj obejrzalam jeden odcinek i mnie zaciekawil"zaginiony"

Wczoraj od ciotki wrocilam dopiero na wieczor ale bylo w porzadku.

Milego dnia Wam zycze :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, kochana moja....

hejka,

zbieram sie do wyjscia, umyłam wlosy, pojde zapalcic, do znajomej i do pracy z ajrze ..tak sie streuje ale chce pokonywac te słabosci nie musiałabym wychodzic ale chce to robic dla siebie

bo jesli ja sama sobie nie pomoge to..kto, bliscy wspieraja i sa i "rozumieja" platek rozy, :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, :****************hey Kochana :) I dobrze ze wyjdziesz :) U mnie tez dni malo dobre , dol mnie trzyma od wczoraj jakies lęki no ale zyc musze , bylam w sklepie w biedrze i jarzyniaku oraz kupilam welinke .A teraz zjem obiadek i ide na rehabilitacje. Wydaje sie sobie nijaka ostatnio. :bezradny:

-- 20 cze 2014, 13:17 --

wieslawpas, :papa::papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, wedlinke :mrgreen: d zgubilam :mrgreen:

mirunia, :***************** o hey hey :papa::papa::papa:

Najgorzej to siedziec w domu i sie dolowac , chociaz dzis robilam zakupy wylekniona czego nienawidze.

Nie wiem moze przezywam teraz swoja biedote bo pieniedzy malenko , swiadczenia nie ma a Mops nie wiem czy przyzna czy nie i jaka kwote...

Za to mam dobry obiadek , klopsiki w sosie pomidorowym , malosolne ogorki robione przez ciotke i kasze gryczana :D

Do pozniej jem i mykam na te zabiegi i cwiczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tej całej niemocy posprzatałam chałupe

przynajmniej bedzie czysto

i taki plus ze wysłm, mam zakupy, kupiłam ulubione czasopismo, fajne skarpy :P meliske i syrop bo mam od tygodnia okrutny kaszel

w pracy pytali sie czy niebawem wracam, ze maja taka nadzieje

potem wpadł kolega do M ktory wrocil z Portugalii i gadalismy, opowiadał jak było

moze na jesien z M sie wybierzemy

trafiłam na promocje cameli i dostałam do fajek fajna zapalarkę ... mirunia, bede chyba musiała, ale jeszce nie teraz, w mojej glowie jest taki chaos i bałagan, ale wiem, ze zawze mi powrot do pracy pomaga i jestem innym cłowiekiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi