Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

monmaria, ciężko fizycznie praca ale do tego sie idzie przyzwyczaic, nowe kolezanki w pracy i ja czuje sie przy nich gorsza, głupsza

Kochana nie możesz się tak czuć, no proszę przestań wygadywać takie głupotki, jaka gorsza :****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, dzieki, przyda sie, tym bardziej, że w weekend mam szkołe i muszę być zwarta i gotowa, a za tydzien usuwanie chirurgiczne ósemki.. więc tez pasi być zdrowiutką...

trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, a usuwaną ósemkę też miałam chirurgicznie i spoko żyję :D

-- 18 cze 2014, 21:52 --

Faraway, amelia83, skąd dziewczyny u Was taka niska samoocena, proszę doceńcie się kochane, jesteście przecież wyjątkowe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, monmaria, siedzę sobie ze znajomymi nad jeziorem i pijemy piwo. Nad tym jeziorem ogólnie dużo ludzi biega, bo sama tam biegam. W każdym bądź razie siedzimy, z daleka biegną 2 osoby, jak podbiegły bliżej, ja patrze a tam moja terapeutka, no to moją jedyną reakcją do znajomych było "ku**a, chowajcie te browary", ale i tak widziała :hide: ogólnie ja też zepsułam, bo gdybym nie powiedziała "dzień dobry" to by mnie raczej w ogóle nie zauważyła, a tak widziała i mnie i piwa :hide:

[dodam, że nie jest to miejsce, w którym jest dozwolone picie piwa :P ]

jasaw, dziękuję :smile: zastał jeszcze jeden, ostatni, oby też poszedł dobrze :mhm:

a co u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a ja nie dostalam swiadczenia z zus wiec jestem bez kasy praktycznie , staram sie o grupe w Mops i rozwijam moja bizu.No i raz lepiej raz gorzej :) Wiecej do ludzi wychodze , ostatni weekend mialam gosci z Gdyni :) i bylo mega fajnie .

Tyle u mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi