Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, jak to nie, ostatnio przy czyszczeniu zwrócili mi na to uwagę, jest tak zawalony dymem, osadem, że ciężko wyczyścić.

mama rozumie mój nałóg i też jest za tym, żebym sprawiła nowy bo widzi że ten ma wiecznie awarie a na naprawy idzie po 200 zł jak padła klawiatura z przyczyn technicznym, wada jakaś techniczna i napęd, czyszczenie i wymiana pasty to i tak trzeba raz do roku, ale teraz co się dzieje też by trzeba było naprawić bo go spalę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haniu33, lubisz słońce i opalanie?

-- 18 maja 2014, 15:25 --

wieslawpas, dzisiaj już byłeś gdzieś?

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, byłam na bardzo krótkim spacerku z Mężem i pieskiem, ale szybko wróciłam, bo lęki mnie dopadły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, na pewno, ale jestem zła, że znowu mam z tym problemy :( I od początku praca nad sobą, walka, walka...

hania33, rozumiem, ale podobno jednak nasz organizm trochę słońca potrzebuje. Ja się go boję - może to już fobia po prostu :mhm: Faktem jest, że słabo sie czuję, gdy jest gorąco i mocno świeci słońce...opalona byłam jeden raz w zyciu :D Jestem blada z natury, jasna karnacja. Mnie to nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi ostatnie kilka lat przeszkadzaja upały takie pow 30 stopni

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, słońce jest spoko ale w umiarze, jeżeli czujesz wyczerpanie możesz spróbować sungazing, przed zachodem słońca 0-30 min wpatrywać się w słońce, najpier 30 sek i systematycznie zwiększać czas, gwarantuje poprawę ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, moge zapytac czy bierzesz jakies lekarstwa? czy masz nawroty lękow na nich?

Wrocilam ze spacerku:)

Niebawem kapiolka .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, na pewno, ale jestem zła, że znowu mam z tym problemy :( I od początku praca nad sobą, walka, walka...

hania33, rozumiem, ale podobno jednak nasz organizm trochę słońca potrzebuje. Ja się go boję - może to już fobia po prostu :mhm: Faktem jest, że słabo sie czuję, gdy jest gorąco i mocno świeci słońce...opalona byłam jeden raz w zyciu :D Jestem blada z natury, jasna karnacja. Mnie to nie przeszkadza.

Ja tez w zasadzie to męczę się leżąc na słoncu, ale zmuszam się co roku, bo lubie być opalona. Ale to dla mnie żadna przyjemność, zazdroszczę ludziom którym sprawia przyjemność wylegiwanie się w słońcu.

Hardcore w duszy w bani Meksyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Hey Haniu :**************jak Ci minela niedziela? Ja bylam na chokoladzie pysznej wczesniej i na spacerkua teraz znow na spacerku:)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys , uwielbialam sie opalac , teraz jest mi to obojetne ;)

Ja też kiedyś uwielbiałem się opalać a teraz to raczej nie bo żle się czuje ogólnie, taki wewnętrzny lęk egzystencjalny, lęk przed przyszłością jest we mnie.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK1962, a weź stary wróć do ludzi po takim odosobnieniu, ludzie gadają takie banialuki że nóż sie w kieszeni otwiera :D kieruja nimi niskie, prawie zwierzęce instynkty, tylko ja jestem aniołem na tym świecie :great:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, kochana motyle w brzuchu.. ;)

może to jest odpowiedz , wogóle pisz mi szybko co u Ciebie bo mnie ciekawosc zżera :D ..

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi