Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czarnobiała mery, super :great: cieszę się, że dobrze się czujesz kochana

dziś znowu nie odbieram telefonów który to już dzień, sama nie wiem juz o co mi chodzi, poprostu mi zle, M co chwila pyta sie jak sie czuje, bardzo Go kocham

ja nie mam planow na majowy weekend, miałam ale nie mam ochoty i siły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja sobie piszę na Mistrzu Klawiatury. Chcę przebić znajomego i mieć ponad 400 znaków na minutę.

No i czekam na mamę, jedynego domownika. Pomyłem naczynia, wytarłem blaty i może jakiś film obejrzę. Man na celowniku "Szachowe dzieciństwo".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie mów tak, nigdy nie mów nigdy. Ja wierzę, ze to się kiedyś skończy i nastanie spokój i komfort psychiczny. Musi to nastąpić, trzeba ufać i mieć taką nadzieję.

Oby ten weekend był spokojny i pogodny na duchu, a słońce niech świeci non stop! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, dobrze, że chociaż wieczorem mamy ulgę i trochę oddechu od tych naszych deprech i innych dokuczliwych objawów, można trzeźwo spojrzeć na życie i otoczenie, widzieć wszystko normalnie :yeah: oby jak najdłużej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no i fajnie, ciesz się każdą dobrą chwilą i rób takie miłe atmosfery. Dobrze, że masz się do kogo przytulić, poskarżyć, pokwękać i jest ktoś, kto Cię rozumie. Masz wsparcie, nie borykasz się z tym sama :great: Uśmiechaj się :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi