Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

:papa::papa::papa: wrocilam

jak jechalam na terapie , to pech chcial ze autobus stanal w korku , wiec ja sie zrobilam juz niespokojna apozniej gonitwa mysli " nie moge wysiasc , na pewno wpadne w panike" i dostalam lęku takiego ze mi rece az zdretwialy :shock: , wiec mysle powiem kobiecie co siedzi obok mnie ze mdleje :mrgreen::mrgreen: a za chwile druga mysl , nie no ogarnij sie kamila , nie mdlejesz przeciez po co chcesz ludzi straszyc :o:o:shock::hide: oddychaj , oddychaj , i sie w miare uspokoilam . W panike nie wpadlam .

W powrotna droge juz jak zwykle wspaniale , pozniej bylam jeszcze po kolejne papiery do zus i na zakupach i czulam sie dobrze , mam ponoc zauwazac takie rzeczy a nie ten jakis epizod lękowy ktory minal po minucie .

Ide cos zjesc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzielna jesteś, dałaś radę :great:

hania33, mykaj pod kołdrę, weź jakiś paracetamol i herbatka z miodem i cytryną i dużo wit.C- nie daj się cholerze! :nono: depresja też odpuści jak miną objawy grypy i poczujesz się lepiej :papa:

u mnie dzisiaj ciut lepiej, szczególnie popołudniu i teraz wieczorem, rano jak zwykle do kitu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, sen to zdrowie... a może osłabiona jesteś lekami i wiosną? Ja w dzień nie śpię, nie mam takiej potrzeby, napięcie a czasami lęk nie dadzą w dzień spać, dobrze, że w nocy śpię po leku. Poza tym pracuję, po pracy wiadomo, coś trzeba w domu zrobić... a odpoczywam trochę w fotelu. Czasami chciałabym się zdrzemnąć popołudniu, ale nie udaje się :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, KochajacyFacet, hejoo :papa:

wypiłam kakao chyba niebawem pojde spac bo mega zmeczona jestem, pakuje sie na jutro i zerkam na kota w butach na tvnie

-- 04 kwi 2014, 20:15 --

a Wy co dzis porabialiscie? ;)

-- 04 kwi 2014, 20:19 --

wypłoszyłam towarzystwo... :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi