Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

AddictGirl21, wkur ... ionam :why::comone: a Ty jak?

Messiah, czekam na krzywa cukrowa , pojade w sobote robic bo nie mam z kim jechac w tygodniu a wole zeby ktoes byl ze mna jakbym miala z emdlec czy cus z braku jedzenia :.

Chociaz lekarka usilowala mi wmowic ze to od nerwicy mam i sobie wmawiam te skoki cukru :? Jednak wyszedl w badaniu podniesiony ale musi mi skakac bo jak nie zjem dlugo to mi slabo, dretwieja mi usta i jezyk ( i jak tu loda robic? :D :D )

Wiec podejrzewam u soebie hipoglikemie reaktywna czyli taka ktora wyniknela z np wlasnie depresji i nerwicy bo obnizyla mi sie za bardzo serotonia plus praca trzustki zaburzona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Tak schodzę ale bardzo powoli i jak na razie nie pragnę więcej. Jest dobrze, lepiej niż się tego spodziewałam. Szczerze na tych mniejszych dawkach czuję się o wiele lepiej. Mam więcej energii do życia. Bardzo mnie to cieszy...i niech nic się nie zmienia, O! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Messiah, ja? ja jestem grzeszna co najwzyej ;)

Ale serio to wszytsko jest dla ludzi prawda? ;)Nie jestem jakas mimoza bezwolna na ktora sie facet ma patrzec ;) Ja w mysl zasady nie badz dziewczyna ktora szuka faceta , badz kobieta ktorej pragna mezczyzni ;):D

Podoba mi się ta notka! W imię prawdziwych kobiet, potwierdzam! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, :************* dasz rade Kochana jakby cos to tyrkaj:******

-- 06 mar 2014, 09:42 --

Messiah, o zas nowy avek ;):mrgreen:

AddictGirl21, bo to prawda , trzeba dazyc do wlasnego szczescia i tyle . :smile:

Juz mnie za to moje rozbrykanie tutaj chciano na stosie spalic . i za wesolosc ;) oraz za zarty :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi