Skocz do zawartości
Nerwica.com

politycznie poprawni czy agenci islamu

carlosbueno

Rekomendowane odpowiedzi

Kalebx3, Jestem ciekawy czemu wątki gdzie najeżdża się na KK nie zostały skasowane, na pewno więcej osób mogłoby się poczuć urażonych z tego forum. No ale islam ma specjalne prawa nawet w kraju gdzie jego wyznawców jest maks. parędziesiąt tysięcy. I później nie dziwota że kształtują się postawy Breivikowe bo widzą że innego wyjścia już nie ma aby walczyć z polityczna poprawnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie , ,,

albo sie boją ,że im serwer musliny w powietrze wysadzą.

Z drugiej strony ( do tego co napisałeś ) gdyby taki Nergal podarłby publicznie Koran nie dożyłby ranka.

Przydałoby sie tutaj kilku ortodoxyjnych żarliwych i wpływowych Żydów to by tych oliwkowych chłystków poustawiało do kąta. Z chrześcijanami sie nie liczą . Miłośc bliżniego nie przemawia do nich , tylko argument bomby może ich zatrzymać, albo żydowskie "oko za oko , ząb za ząb ".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, Ja jestem przeciwnikiem tzw obrazy uczuć religijnych, no ale drażni mnie ta nierównośc że Chrześcijaństwo w większości przypadków można bezkarni krytykować, obrażać a Judaizm nie bo afera na cały świat a Islam wiadomo oprócz afery jeszcze groźba utraty życia. Ja gdybym miał zespół metalowy i robił klipy na pewno bym koran podarł i ogólnie skierował niechęć zamiast Chrześcijaństwa którego szkodliwość jest minimalna to wobec islamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shock: porażka, pewnie pewna Pani z moderacji

-- 26 lis 2013, 17:21 --

carlosbueno, biorę się za pałkowanie garnków, Ty będziesz na wokalu, umiesz skrzeczeć, growlować, piszcześć, świniować, umiesz cokolwiek z siebie wydać z gardła? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie skasowano ale ukryto i podano fałszywą datę jakoby ostatni post był w 2010 roku, celowa marginalizacja i skrzętne ukrycie wiadomo w jakim celu i co za siły za tym stoją. :twisted:

To skutek awarii forum. W dodatku ostatni post tego wątku znajduje się teraz na pierwszej a nie ostatniej stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się to. I na wszelkiego rodzaju forach, i ogólnie. Np. w przypadku zabójstwa żołnierza w Wielkiej Brytanii mówiono, że zbrodnię popełnił człowiek pochodzenia nieeuropejskiego. To nie jest to już poprawność polityczna, a ukrywanie smutnej prawdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.