Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Marcosm, tez takie mam ze wymiotuje :( i w glowie mi szumi i sie kreci.

PJT, gratulacje :***

:great::great:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, no no no to jest coś brawo !!! :D:brawo:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, :P ja od kiedy biore hormony czyli kilka lat... :pirate:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ale dałeś radę nazywam się niewarto, hejka

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, jak się czujesz? jak dzionek? widzimy się jak Paweł skończy sesję chyba czy wczesniej masz ochotę we dwie ?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a to idziesz inaczej ubrana niz na fotce?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, :D

-- 18 sty 2014, 17:18 --

kasiątko, nie męcz się na siłę, jeden dzień przerwy od pisania to nie koniec świata :**

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.