Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mysle,z e jeszcze gorzej moze miec osoba, ktora przez taki strach np. upija sie dzien w dzien - zeby nie myslec i sie nie bac :(

Tzn. my tez lekko nie mamy ale mysle, ze predzej osoba z nerwica trafi na terapie i sobie z tym poradzi niz alkoholik - niestety :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja nie chce byc zawsze szczesliwa, zreszta bylo malo sytuacji szczesliwych w mym zyciu , nie chce byc ograniczana..

-- 08 gru 2013, 23:17 --

nerwa, Alkoholik ma swoj swiat..jest inny od naszego , on zyje z dnia na dzien , by nie myslec pije..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, powiem Ci szczerze... ze dla mnie niewiele rozni się : alkoholik, narkoman, nerwicowiec, depresj... czlowiek z depresja :), hazardzista nalogowy, seksoholik itd. Wszystkie te zaburzenia maja często podobne podłoże :-/

I np. tak jak seksoholik poradził sobie z jakimis problemami poprzez przygodny seks - tak osoba z lękami ma "w zamian" lęki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, wróciłam niedawno od mamy bo miała imieniny , trochę się napilam alko i jakąś taka spiaca jestem ;)

Mowicie o czymś w rodzaju przemijania ?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, czytałam wiele lat temu, i nawet mam ją, tylko w Polsce :-/ Ale chyba mam tez wersje elektroniczną

hania33, nie, ale wiem jak wyglada terapia alkoholików i skąd to się bierze... i dla mnie przyczyny są podobne, tez choroba wynika z problemów ze sobą - dlatego mowie, ze z takich samych problemów jednemu moze sie "trafic" nerwica, drugi radzi sobie uzalezneiiem od hazardu a trzeci alkoholem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, Tak i nerwicy.. :D

-- 08 gru 2013, 23:26 --

nerwa, Wiec o to Tobie chodziło..tak , jeszcze inny ma zawal, lub zapada częściej na grypę lub inne choroby..lecz problem tkwi w czlowieku..

-- 08 gru 2013, 23:28 --

ladywind, Wszystkiego najjj dla mamy :D

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Haniu dzięki :*

Swoją drogą też mam problem z przemijaniem , ciekawe czy to już jest wpiasane w życiorys nerwicowca czy naturalna reakcja ;)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nastukaliście postów... trudno nadążyć za Wami :P wystarczy opuscic wieczorem forum i zaleglosci powstają :P

Ja uciekam spać, bo jutro ciężki dzień albo sam poranek - to się okaże, w każdym razie trzymajcie kciuki żeby poszło wszystko po mojej myśli. Dobrej nocy :papa::papa:

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle, ze naturalna :-/ Ja to pamietam, ze juz jako dziecko bałam się przemijania...

I z tego co rozmawiam z ludzmi, to kazdy sie boi. Tylko wiele osob po prostu stara sie o tym nie myslec. A my wiadomo, myslimy ponad przecietną ;)

Ja to sie boje, ze z biegiem lat - bedzie coraz gorzej (im czlowiek starszy :zonk: )

-- 08 gru 2013, 22:36 --

Faraway, trzymam kciuki!!! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jako dziecko nie bałem się przemijania, chciałem przemijać, by być starszym, by każdy mnie szanował i czuł respekt :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jebie jakie mam zejścia, jutro wezmę 80 mg fluo albo 100 lepiej, ze 3 dni było w miarę i myślałem, że działa,

że się tak optymistycznie przywitam z Wami ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, czego najbardziej się boisz ?

Pamiętam jak mając 16 lat martwilam się o przemijanie mojej mamy ,dziwne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra to ja cos pozytywnego napisze dla odmiany :)

Smiejscie sie jak chcecie, ale od paru dni zastosowalam taką "technikę", ze wyobrazalam sobie, ze ide do szamana jakiegos ;) i on mi tak "działa" na mój brzuch jakas energia - zeby mnei nie bolal. No a zblizal mi sie okres i zazwyczaj przed i w trakcie miewam bóle. A tym razem.... NIC! :) zero dolegliwosci od strony brzucha! Przypadek? :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jebie jakie mam zejścia, jutro wezmę 80 mg fluo albo 100 lepiej, ze 3 dni było w miarę i myślałem, że działa,

że się tak optymistycznie przywitam z Wami ;/

Witam chłopie. To leki na Ciebie tak źle działają?

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.