Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, taki mam zamiar. Ja jeszcze pracując normalnie zaczełam rozglądać się za inna, bo czułam ze nie daje juz rady i fizycznie i psychicznie, ale zycie inaczej sie potoczyło. Nawt sie ciesze bo teraz wiem na czym stoje, a tak to były domysły i zaczynałam swirować. Musze sobie tylko dac chwilę wytchnienia, opanować to wszytko. Z drugiej strony boje się abym w każdej pracy tak nie miała (u mnie mama sie smiała ze alergii na prace dostałam - tylko mi do smiechu nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, a ja znowu jak widze ludzi to sie zastanawiam kto z nich ma nerwice :bezradny: do mnie przed chwila dzwoniła babcia i ona zyla w przeświadczeniu ze ja mam depresje :shock: jak jej wytłumaczyłam co mi jest to twierdzi ze to niemozliwe... i badz tu madry i mów komuś co Ci jest...

hania33, moja mama tez teraz w trakcie leczenia zeba, wytrzymac z bólu nie moze. Ja nie wiem co to teraz z tymi zębami kazdy ma problem :(

platek rozy, ja tez szukam nowej, bliżej, moze na krócej... no zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies w środku stresuje się aby znów krew mu nie poleciała. Wczoraj na trening nawet nie pojechał. Na dodatek dzis w szkole maja dyskoteke, ale mąż idzie bo jest w radzie więc musi tam im przygotować żarełko itp

-- 27 lis 2013, 11:14 --

Megi_, tez tam mam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.