Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to kiedys pare godzin spedzilam u dentysty na raz - i powiem Wam, raz mialam nawet atak paniki! Ale zapytalam, czy moge na chwile do lazienki isc, poszlam ogarnelam sie i spoko. I tez mu mowilam, ze benzo wzielam - bo jak znieczulenie robil to zapytal, czy biore jakies leki.

Ale osemek nie mialam jeszcze wyrywanych - chociaz mam conajmniej jedna do wyrwania... ale boje sie! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przezywam smutek z powodu tej choroby i w ogole jakis taki smutek oglony. Gdyby ktos zapytał co chciałbym teraz robić to odpowiedzialnym pójść na piwo z jakas ladna dziewczyna. Napić się pośmiać, popatrzeć w ładne oczy. Dzisiaj poszedlem do biura jak juz sie sciemilo w biurze bylo malo ludzi i leczymy mnie objawy, trochę je rozgryzam skad sa - ze to takie zawstydzenie zażenowanie. Później pojechałem do sklepu i tutaj o dziwo nic mnie mocno nie męczyło, Nawet jak poszedłem po chleb kiedy mam zawsze największa objawy kompletnie o nich nie myslem tylko myślałem żeby chleb kupic. Była fajna sprzedawczyni taka jedna ze ładna buziią

i pięknymi oczami, pogadałm z nia chwile i przez moment bylo wesoło. Poźniej walnąłem cole przed sklepem i zjadłem batonik. I teraz wróciłem do mieszkania. Takie mnie smutki opadły, ale jadę zaraz do kolegi to możne sie trochę rozweselę. Pewnie bede okolo 1 w nocy. Milego gaworzenia. Pewnie po wczorajszej awarii dzis wiecej tematów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poźniej walnąłem cole przed sklepem i zjadłem batonik.

Wieslaw, a co to za zmiana? Sluchy chodzily, ze po zakupach wypijasz "rytualne" mleko!! A tu nagle - cola! :)

A tak serio, to mysle, ze na dobrej drodze jestesz - jak tak rozkminiasz te emocje i swoje stany. I pamietaj, ze na poczatku nawet moze byc gorzej, bo to jest jakas nowosc dla czlowieka, odkryc jakies nowe rzeczy o sobie, czy nowe przezycia miec - wiec czasem musi sie pogorszyc, zeby ostatecznie potem bylo lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ;-).Jestem po wizycie u neurologaaa ;-).Pojechałem z kompletem badan diagnostycznych na ktore mnie skierowal i dostalem kolejne skierowanie tym razem na MRI głowy w kierunku G35-rozsiane uszkodzenie CUN ? Czyli z tego co się orientuje to chodzi o SM,ale ni pytałem nawet o to.Dostałe lek Prazmolan ;-).I jakies przeciwzapalne na kregoslup.Zalamie sie chyba jesli to bedzie to :(.Przepraszam ze troche sie wam wtracilem w watek ale musialem gdzies to z siebie wyrzucic ;-(.

Tylko ludzie silni nadzieją są zdolni przetrwać wszelkie trudności ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ;-).Jestem po wizycie u neurologaaa ;-).Pojechałem z kompletem badan diagnostycznych na ktore mnie skierowal i dostalem kolejne skierowanie tym razem na MRI głowy w kierunku G35-rozsiane uszkodzenie CUN ? Czyli z tego co się orientuje to chodzi o SM,ale ni pytałem nawet o to.Dostałe lek Prazmolan ;-).I jakies przeciwzapalne na kregoslup.Zalamie sie chyba jesli to bedzie to :(.Przepraszam ze troche sie wam wtracilem w watek ale musialem gdzies to z siebie wyrzucic ;-(.

Możesz dokładnie powiedzieć o co chodzi w tej diagnozie?

-- 26 lis 2013, 21:49 --

adrianwej, dobrze że piszesz , jak zwykle będzie gitara jeszcze będziesz lepszy od pudziana

Pudzian teraz baty dostaje ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mi tutaj dali skierowanie na badanie krwi pod względem raka..to tez sie martwiłam , nic nie wyszło..

-- 26 lis 2013, 22:55 --

PJT, Dziekuje ;)

-- 26 lis 2013, 22:56 --

neon, Zalezy jaka , ja chodzilam na indywidualna 3 lata , nic nie pomoglo , lecz na inna chetnie bym poszla,,

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.