Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, jaki kwas? ja nic nie wiem? :bezradny: bo mnie nie było chwilę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, cześć kochana co u ciebie ? dzis Twoje święto :105: :***

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, tak :D Jednak będę świętować w weekend :D

Różnie Karinko, bo pojawiło się kilka problemów zdrowotnych i u mnie i u Męża, ale powinniśmy to jakoś do połowy marca ogarnąć. Cały czas optymizm we mnie aktywny, na szczęście :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon PJT uważa,że to jest jego post i on się tu źle czuje,ale nie pisze dlaczego...choć niektórzy się domyślają...a niektórzy wiedzą...

-- 21 sty 2014, 21:43 --

Mi się wydawało,że razem to tworzymy,ale jak ja mam coś komuś popsuć to stąd idę...

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ludzienie uciekajcie :why:

ja oglądam nic śmiesznego z M na kino polska jakby ktoś chciał oglądać zaczął się 10min temu

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Lękowcy i Atakowcy :mrgreen:

hejka AddictGirl21 , bierzesz benzo w momentach krytycznych czy lykasz je garsciami ;):?::?::?:

ojojoj :shock: wlasnie cofnelam sie o pare stron i jakiez zaskoczenie ! Przeprowadzka ??? Dokåd i kiedy ?

Jakies propozycje nazw nowego forum dla ZSL ?

Mc zestaw Citalopram 20mg Animaux45.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Lękowcy i Atakowcy :mrgreen:

hejka AddictGirl21 , bierzesz benzo w momentach krytycznych czy lykasz je garsciami ;):?::?::?:

ojojoj :shock: wlasnie cofnelam sie o pare stron i jakiez zaskoczenie ! Przeprowadzka ??? Dokåd i kiedy ?

Jakies propozycje nazw nowego forum dla ZSL ?

Hmm. Preferuję drugą opcję. Łykam garściami. Lubię sobie odpływać. Wiem, wiem. Nałóg ale o tym napisałam w tematyce Benzo.

Zbyt mocno nie trawię życia na trzeźwo więc chwytam się Alpry jak tonący brzytwy. 6 odwyków za mną. Jak widać daremne starania.

Biorę i będę brać. Jeżeli tolerancja zwiększy się do maximum przeskoczę na opiody :hide:

Zbyt poprana chemia organizmu. Natura zawodzi więc w tym momencie żądzą mną prochy.

Prócz benzo - Lamotrygina, Olanzapina i Nexpram. Lat 10 a wątrobą wciąż cała :shock:

Tyle, że mózg uszkodzony.

...and I will pay for my sanity...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej wszystkim:)

jest ktos???? pewnie nie hmmm :( ja mam lek za lekiem i to mega silny... nie pamietam zebym miala gorzej:( nie bralam na razie nic doraznego bo nie wiem czy sympramol dobie z tym poradzi a nie chce sie zawiezc:(

wszystko chyba przez stres jaki dzis mialam... zeszly sie babcie moja i mojej corci i gadka ze dziecko bez chrztu do tej pory ze tak nie mozna ze to nie po Bozemu ze co gdyby sie cos stalo itd... itp...

normalnie polozylam sie spac zasnelam i nagle leki na tle egzystencjonalnym i religijnym... koszmar.... teraz marne szanse na sen:( i jeszcze gorsze na lepsze i normalne jutro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.