Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Marcosm, Jack russel terrier, jak będe robił zdjęcie to go ujmę, będzie mistrzem drugiego planu.

tosia_j, Hahah :great: No i Tomcio wpizdu wylądowała, i cały misterny plan też wpizdu.

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koniec tygodnia, i nowy tydzie oby lepszy od poprzedniego. Jutro mam terapie, babka sie uczepila tego ze siedze na forum i nie spie i ze to ma generowac objawy.

Mam tez spotkanie z jeszcze jedna terapeutka. Trzeba bedzie sie juz na cos zdecydowac. Z polecenia to z polecenia. Z polecenia sa lepsi.

Tymczasem, wstawilem pranie bo trzeba miec czyste ciuchy na przyszly tydzien. Posprzatalem troche w mieszkaniu. Przewietrzylem. Wczoraj mialem megaspokojny dzien, dzis niepokoj od obudzenia. W kratke moze jutro bedzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, Mój tato zmarł, miałem zamiar mu grać, ale nie zdążyłem się nauczyć,wykiwał mnie.

-- 19 sty 2014, 22:21 --

W kratke moze jutro bedzie lepiej.

Dobre podejście :great:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Ja swoją babcię na wesoło wspominam, pod koniec miała alzheimera i fajnie bredziła :) mnie to niech spalą i wysypią do morza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.