Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, Pobudzony jestem, dzisiaj cały dzień przed kompem, nic nie robiłem bo mnie grypa łapie, a jak człowiek nie porobi czegoś wymagającego wciągu dnia, to mi później trudno zasnąć.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Nie mam, czekam aż samo przejdzie, w sumie to siedzenie na forum raczej nie przyśpieszy tego procesu. Wiesiek k***a zaraziłem się od Ciebie, i co teraz?

Edit

Wiesiek to był żart, musisz zacząć żartować ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce znowu zrobic przestawienie w weekend ze spaniem. Bo znow zasypiam 3-4. Wiec chce wstac o 8 rano nie wazne po ilu godzinach i potem sie przemeczyc do wieczora i zasnac wczesniej. Tylko nie w iem czy robic to tej nocy (bo wtedy jutrzejszy dzien moze isc na strecenie, a jutro sobota, zakupy chcialam jakeis zrobic zywieniowe). Wiec moze jednak przesune na kolejną, i niedziela pojdzie na stracenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

escitil w mojrj za 79 byl najtanszy z tych wszystkich;/

Ktos chyba w tej aptece jest niepoważny czyt. chce Ciebie naciagnąc . Zamienniki kupisz za 17 zł., składowo to samo .

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.