Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Nerwka cos z tom grypom jest hania tulam ja tesz nie mam terapi tyko jakieś beznadziejne leki

-- 14 sty 2014, 15:52 --

Nerwka cos z tom grypom jest hania tulam ja tesz nie mam terapi tyko jakieś beznadziejne leki

-- 14 sty 2014, 15:53 --

Hania dala byś radę pierszy par się odwarzyc a potem już by było lżej

-- 14 sty 2014, 15:57 --

Hania pujdzie z amstafem do lekaza to też dostanie terapię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, mi to sie przypomina jak kiedys z agorafobia chodzilam na terapie... to dopiero bylo... Oczywiscie po drodze mega nerwy i lęki - albo taxowka jechalam, albo ojciec mnie odwozil... Jakos tam wchodzilam do budynku, ale zawsze ktos musial na mnie czekac w poblizu. W sumie przez dlugi czas tak mialam, zanim sama zaczelam jezdzic :-/ W czasie terapi tez miewalam ataki, ale wtedy szybko przechodzilo, bo terapeutka pytala tam, co czuje w tym momencie, zaczynalam mowic i przechodzilo raz dwa.

Kurde no, kiepsko, ze tam nie masz zadnych mozliwosci z tym... :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa: wrocialm , dpostalam sie na psychoterpie ( mam andzieje ze ta terapeutka okaze sie lepsza niz ta co mi nie umiala pomoc) zaczynam juz 23 stycznia.

nerwa, wlasnie obawiam sie ze bede miala podobnie na terapii , chociaz dzis u psychiatry dalam rade ale mialam mega spiecie i zaczela mnie teraz bolec glowa.

Z lekow mam tak zmniejszac mobemid i na zamiesiac mam byc czysta zebyz acza sertre brac. Nie moge odstwaic od mety bo to sa juz 2 tabletki i moglabym dostac syndrom odstawienny.Dostalam tez propranolol na serduszko.

Alem zmeczona :105: ale juz wdomu.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, PJT, ja sie jeszcze nie ciesze bo moze znow sie oakzac to niewypalem ale zawsze juz iskeirka nadzeii jest.

Marcin2013, witaj:)))

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Enii, nerwa, zobaczymy , poki co nie rozudziam w sobie za wielkiej nadziei... No i mam andzieje ze dam rade chodzic bo bede chodzila z lékami jak Ty Iza :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, z lękami tez sie jakos da :) Ja wtedy naprawde w ogole z domu sama nie wychodzilam, nawet do pobliskiego sklepu. Ale za to potem, zawsze po wyjsciu z terapii czulam sie duzo lepiej, taka ulga i lepszy stan. Wlasnie po wyjsciu ra odwazylam sie po raz pierwszy od kilku miesiecy, wsiasc sama do autobusu! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, ja mam nadzieje ze tak bedzie bo ja juz po smeirci mamy tez mialam stan ze nie wychodzilam a psychoterapia mi bardzzo pomogla , po roku bylam jak nowa i spokoj na 17 lat .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Padnietam , pojechalam na drugi koniec miasta , pozniej jeszcze wstapilam do tego osrodka psychoterapii a juz jestem takzmeczona jakbym nie wiem gdzie byla. I glowa mi peka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.