Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

PJT, no wlasnie, mi tez wydaje sie, ze jakiegos zolodkowo-jelitowego wirusa mam. Chociaz dzis juz pod tym wzgledem lepiej :) Juz nie chce mi sie wymiotowac. Ale moze organizm potrzebuje troche odpoczynku na regenreacje. Bo tak czy siak, to musi przejsc samo z tego co sie orientuje.

Z drugiej strony, wiesz jak to jest.. czasem wlasne takie siedzenie, nic nie robienie, odpoczywanie - poglebia to zmeczenie i niemoc. I jak sie siedzi i nic nie robi to czlowiek jeszcze bardziej zmeczony, a jak sie wezmie za robote to nagle sił nabiera. Ale kto wie, jak to akurat jeste w danym momencie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, w zasadzie bolal mnie brzuch 2 dni :) i mdlosci mialam, a wczoraj nawet biegunke. Ale dzis juz ok - dlatego moglby byc jakis wirus. Gorackzi za bardzo nie mialam, lekko podwyzszone tylko (37). A na powrot musze jeszcze 3 miesiace czekac :-/

PJT, wiesz, niby powinnam isc, bo wczoraj mnie nie bylo, ale wstalam o 11 i tak mi sie nie chcialo.... :)

Poza tym, mam do roboty czytanie artykułów głownie, wiec to i tak lepiej mi sie robi w domu, niz w pokoju z 10 innymi osobami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak sie zle czujesz to pobyt w domu Ci nie zaszkodzi :)

-- 14 sty 2014, 15:23 --

Marcin2013, moj kosztowal cos kolo 650 na allegro, jestem bardzo zadowolony, parametry spoko, ergonomia, i wielka bateria :) (wielka od energi nie rozmiarowo)

-- 14 sty 2014, 15:24 --

Marcin2013, polecam stronke http://www.mgsm.pl/pl/ najlepsza porownywarka komorek, wszystkie dane, specyfikacje itp mozna porowywac modele ze soba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.