Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Marcosm, Z mojego miast pochodzi jeden człowiek, który jest aktualnie posłem na sejm, wcześniej zajmował się wymuszeniami, haraczami, kiedyś w bagażniku woził dyrektora przejścia granicznego, także mamy świetnych reprezentantów, no ale w sumie każda grupa powinna być reprezentowana w sejmie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ZA Neon, zwazywszy, ze kazda mniejszosc w PL ma swojego przedstawiciela w parlamencie. Oglosmy wiec wybory na nerwica.com i wybierzmy kandydata do sejmu co by sie za nami wstawial, np. u ministra zdrowia, chcemy dotacje na leki, terapie i minimum pol roku urlopu zdrowotnego po wyjsciu z choroby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehehe :mrgreen: moge zostac jego osobistå sekretarkå i nawet tlumaczkå jak zajdzie potrzeba, np. dotacje unijne ze Szwecji albo bezzwrotna pozyczka od rzådu szwedzkiego :lol:

Jaką sekretarką.. my Cię nie oddamy byle jakiemuś ministerkowi, musisz nas godnie reprezentować.

-- 10 sty 2014, 00:09 --

neon, szwedki przeszkolimy :mrgreen: Nie zrozumiałeś moich intencji chyba ;)

Tak, przećwiczymy na 100 różnych sposobów ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen: hahahahaha, az zaplulam sobie monitorek !

No ale chlopaki, one så takie zimne emocjonalnie.... nawet w czasie sexu trzeba czekac na trzesienie ziemi aby choc trosze sie poruszyly.

Zal mi tych skandynawow bo jak wiecie podroz poslubna moze wypasc akurat w tym polroczu kiedy slonce nie wschodzi i wowczas totalna klapa dla nowozencow :mrgreen: Jak stanåc na wysokosci zadania kiedy jedna noc trwa 6 miesiecy ??? ;)

Nie wiem czy taki towar Wam odpowiada. Wierzcie mi, slowianki så bez porownania NAJ pod kazdym wzgledem ! Uroda, intelekt, pozådanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ;) Czy ktoś z was ma po wypiciu niedużej ilości alkoholu (2 piwa) na drugi dzień kołatania serca, ściskanie w klatce piersiowej, uczucie że zaraz się zemdlej i serce się zatrzyma ? Wiem, że po takiej ilości alkoholu nie powinno się nic dziać jednak uwierzcie przechodzę na drugi dzień po piciu katusze. Wiadomo najlepiej nie pić ale wiadomo jak to jest. Jak to u was wygląd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.