Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Jade na razie na coaxilu, moze mi lekarz zmeni ten lek na coś innego. Mam brać chloroprotexin poki co. Pewnie nie znacie za bardzo.

neon, Wczoraj w nocy zasnałem 2 godziny wcześniej. Da radę.

No i fajnie, wszystko da rade. Mój wujek mawiał, że nie da się tylko gołemu narobić w kieszeń ;)

-- 09 sty 2014, 23:22 --

Marcosm, Fajnie że tak uważasz.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, A za co w tych czasach dostaje się w Polsce rente? Bo ptaszki ćwierkają, że trzeba w worku przynieś własną głowę :D:D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, Z mojego miast pochodzi jeden człowiek, który jest aktualnie posłem na sejm, wcześniej zajmował się wymuszeniami, haraczami, kiedyś w bagażniku woził dyrektora przejścia granicznego, także mamy świetnych reprezentantów, no ale w sumie każda grupa powinna być reprezentowana w sejmie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, Ale go chyba nie ma w sejmie, musimy zebrac wszystkich psycholi i zrobic raban na całą warszawę ahaha :D My też kurwa chcemy przywileje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ZA Neon, zwazywszy, ze kazda mniejszosc w PL ma swojego przedstawiciela w parlamencie. Oglosmy wiec wybory na nerwica.com i wybierzmy kandydata do sejmu co by sie za nami wstawial, np. u ministra zdrowia, chcemy dotacje na leki, terapie i minimum pol roku urlopu zdrowotnego po wyjsciu z choroby :D

Mc zestaw Citalopram 20mg Animaux45.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcosm, Hmmm... kobiety dostaną po lizaku :D

nova_2013, Ty jesteś fajną laską blond włoski, białe ząbki, obrócisz wokół palca takiego ministerka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.