Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

neon, Liczysz sie jak najbardziej tylko ze co raz mniej ludzi zostaje na forum.

-- 10 sty 2014, 00:02 --

A co tam u Nerwy pisala dzisiaj???

Była, bidulka, siedzi w kraju gdzie wszyscy brzdękają po innszemu, prace ma ale jej nie ma, pewnie sufituje.

-- 09 sty 2014, 23:07 --

Widzisz Wiesław, mamy wsparcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, W nocy zawsze jest malusieńko, ja niedługo też mykam, bo jutro musze wcześniej spać

W ogóle to mam rasistę w domu. Dzisiaj oglądałem film i mój pies szczekał na czarnych aktorów. Muszę mu jakąś terapie na tolerancyjność zastosować :P

No to po co masz isc sie klasc skoro "jutro musze wczesniej spac" he ???

A puscilbys jaki film z Cesar Millan dla swojego czworonoznego i od razu by sie ucieszyl. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A witaj, wczoraj przeczytalem ze masz lek który dobrze działa. Jak sie po nim czujesz dawal jakieś mocne skutki uboczne???

jestem na citalu, pierwszy lek i dobrze trafiony, zadnych ubokow, poprawa nastroju juz w pierwszysm tygodniu i poki co nie mam atakow paniki, a jutro na 10.00 jade na pierwszå terapie behawioralnå. Zobaczymy jak bedzie. Chcialabym juz sie wytaraskac z tej choroby bo mi uprzykrza zycie i przekresla plany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jade na razie na coaxilu, moze mi lekarz zmeni ten lek na coś innego. Mam brać chloroprotexin poki co. Pewnie nie znacie za bardzo.

neon, Wczoraj w nocy zasnałem 2 godziny wcześniej. Da radę.

No i fajnie, wszystko da rade. Mój wujek mawiał, że nie da się tylko gołemu narobić w kieszeń ;)

-- 09 sty 2014, 23:22 --

Marcosm, Fajnie że tak uważasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.