Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Nerwosul człowieka złamać morzna tyko ras potem to som zarysowania ale to jest nie mile przerzycie masz rację czeba się cieszyć tym co się ma

-- 09 sty 2014, 20:39 --

Ja o lekach nie studjuje to się nie wypowiadam a cały czas gadać o chorobie to sami się nakrecamy ale lesie z siebie wyrzucić nisz dusić w sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie nerwosul ja tesz się godzę i czekam wytrwale na te lepsze dni kiedyś przyjdom ale wsumie się cieszę ze mam ręce nogi mogę pracować chodź z deprechom jest cieszko ale czeba pokonać tom chorobę

-- 09 sty 2014, 20:46 --

Dokładnie nerwosul ja tesz się godzę i czekam wytrwale na te lepsze dni kiedyś przyjdom ale wsumie się cieszę ze mam ręce nogi mogę pracować chodź z deprechom jest cieszko ale czeba pokonać tom chorobę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i błedne koło bo wyhamowujemy moim zdaniem przynajmniej ja... czujemy sie zle robimy mniej jest ok ale potem czujemy sie lepiej ale czasem lapie nas len i chcemy odpoczac i wykorzystujemy nerwice.. i tak robiac przyzwyczajamy sie ze robimy coraz mniej a potem kazdy najmniejszy wysilek staje sie niewiadomo jak wielki a lenistwo czyms normalnym a nerwica coraz czesciej sie nawraca bo coraz wiecej mamy czasu do myslenia??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak juz mowa o filmach to ostanio ogladalem i bardzo polecam "Dom obłąkanych dusz" :D

Na filmweb nota poniżej 5, a ja mam jakąś dziwną zasade, że poniżej 6 nie oglądam.

nigdy nie stosuje sie do ocen jakie sa wystwaiane na filmwebie..kazdy film kwestia gustu.gdyby yla strona na kotrej sa oceny ktore daja krytycy wtedy myslalbym powazniej nad tym ;).to tylko internet..tu prawda,klamstwa i wszytsko co sie da..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.