Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, ojej to wspolczuje Kochana :( trzymasz sie jakos? Ja tez mam tydzien taki ze szkoda slow. Tulam cieplo:***

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Haniu czesc Slonce :**** Wiem tez to przerabialam ale moze ta bedzie inna , w koncu gdzies sa na tym siwecie jeszcze terapeuci niezli ktorzy chca pracowac z nami .. Bede trzymala kciukasy zeby ta sie okazala taka :*

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ojej to wspolczuje Kochana :( trzymasz sie jakos? Ja tez mam tydzien taki ze szkoda slow. Tulam cieplo:***

Nie wiem czy sie trzymam....tez cie sciskam :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Kochana Ty nie jestes beznadziejna to ona byla beznadziejna i ta moja tez bo wolala sluchac marudan ludzi ktorzy przychodza sie wygadac tylko!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, musimy sie trzymac jakos chociaz ja czasem mam wrazenie ze sie rozpadam .. :***

nazywam się niewarto, Hania mam nadzieje ze sie oakze naprawde dobra ta psychoterapeutka i ze Ci pomoze:*****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Kasia co sie stalo?????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Chyba dla wielu osob ten tydzien jakis paskudny ejst :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Jestem za zmiana Twojego nicka na "Warto - Tak się Nazywam" i zmiane awatata. Mozemy zrobic pare propozycji awatara oraz ankiete... Co o tym sadzisz??? :)

Wiesław, Hania ma fajny awatar. Nie ma co szukać winy w awatarze.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, to jak ja ... Oc kobietko potulam Cie chociaz bo nic innego nie moge :***** :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nerwosol-men, dzięki, trzymajcie kciuki jutro.

wieslawpas, mój nick i awatar pokazują, kim jestem.

kasiątko, co się dzieje?

-- 07 sty 2014, 21:57 --

kasiątko, tulę, mi zawsze pomaga położenie się spać po beznadziejnym dniu i następnego dnia, jak się budzę, jest jakby lepiej:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, bede trzymala z calych sil :***** Mam nadzieje ze wszytsko sie zacznie ukladac:))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No bo to dlatego ze nie mozna zyc normnym trybem, gdzie jest wiecej relanch problemow z praca firma i wiecej

mysli nie oscylujaych wokol nerwicy, z powodu duzo wolnego czasu. Ten tydzien dal mi tego przyklad. Kurde chodze jeszcze na te grupowa, ale nie wiem

czy tym nie pieprznac i zapisac sie na angieslki, żeby bardziej żyć tym normalny żciem bo im bardziej papram sie w nerwicy nawet zeby polepszyc to wiecej jej jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nazywam się niewarto, chciałabym się z powrotem nauczyć płakać, a nie, dopiero jak zadam sobie ból i pamiętam, że mi tylko pomagało podpalanie isę zapalniczką bo to jest niemiłosierny ból. Pierwszy cel na terapii: nauczyć się płakać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.