Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, ma do Ciebie pytanie??? jesteś bardzo ładna, czy tylko ładna? ;)

:shock: Boże jakie pytanie. zapytaj tych którzy mnie widzieli.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, wiesz w nasileniu ocd ciężko poradzić sobie siłą woli , leki są ważne i podtrzymywanie się . Czytales poradnik dr Zerdzinskiego ? Jeśli nie to naprawdę polecam ,gdyż zawiera techniki terapii cbt i można samemu pracowac nad natrectwami .

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide oglądać z rodzicmi 'mój rower" :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, nie wiem czy to po tym leku coxali czy po czym dosyalem takiego pobudzenia, ze chce mi sie gdzies biec ganc przed siebie, to sie nazywa aktyzja i ciezko jest z tym wytrzymac w łóżku. Znacie takie stany???

mialem akatyzje po pernazynie, tyllko sie polozysz albo usiadziesz i mozg Ci zaraz kaze wstac.

-- 26 gru 2013, 20:32 --

amelia83, :papa:

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, miałam akaktyzje będąc na samej mircie , nie lubię tego stanu , to często lubi występować w nerwicy

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, tak to normalne , tak samo jak rozdraznienie przy tym i takie rozbieganie myśli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Biore pernazyne na noc i nawet pomaga, no ale ja juz biore od dawna wiec to raczej nie to. Po prostu wczesniej sie na cos zezlościłem ze nie moge pobrac czegos z internetu. PTJ czytelm, ze cos ci mocniej przywalolo. Stalo się coś? Czy po prostu czas taki???

nie nic takiego poprostu pogorszenie

Edytowane przez Gość

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, mi rodzinnie tak jak i poprzednie 2 dni :mrgreen:

jutro wracam do siebie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.