Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Enii, o to idz a nie siedz , juz i tak z nim 3 dni :mrgreen: w domu mialas

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide Kochani:*** Dobranoc:))))

:papa::papa::papa::papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :**** papa wyluzuj troche i odpocznij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, :**** :))))

-- 26 gru 2013, 22:05 --

nerwosol-men, a ile bierzesz juz? bo mozna ale po 6 mieisacach raczej dopiero...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, z nerwica jest tak że przy zmniejszeniu dawki lubi się nasilac ,ale może będziesz z tych szczesciarzy że dasz radę :-)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja poczytam i też sie kładę buzioleeeee :papa::papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, Nerwosol schodzi do 20 mg, to jest caly czas dawka terapeutyczna, wiec po jakims tygodniu wahania nastroju wsztko powinno sie uspokoic. Gorzej jest zejsc z 20 na 10 mg, bo to jest juz dawka potrzymujaca a nie lecznicza. W sumie jechalem na takiej przez rok i bylo OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, też zyje ale nic się nie napiłam dziś.Bałam się :roll:

Ja tam wolałam tamten avek bo ten jakis taki...sama nie wiem... Mam postanowienie noworoczne i on mi w tym nie pomoże :P

platek rozy, buziam :** Spokojnej nocki

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, no ja kiedyś otrzymałam się na dawce paro 10mg przez moze 3 miesiące ale później miałam nawrót w zastraszajacym tempie :/

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wytrzymalem rok i momentami bylo lepiej niz na pelnej dawce paro, duzo fajnych emocji, ale pozniej zaczal sie zjazd. Generalnie lepiej bylo nie odsawiac leku, ktroy na 3 lata dal mi wytchnienie od nerwicy. A ty czemu nie weszlas drugi raz na paro tylko na te dwa leki???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.