Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Enii,Śmiercionauta,haniu,tosiu,amelio,płatku :)

Enii a mnie mąż budził bo krzyczałam głośno i mało dziecka nie obudziłam...dziś czuję się nawet dobrze...tylko myśli się pojawiają takie czy dziś będzie dobrze czy może coś się wydarzy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim :papa:

Ja to mam jakas przeplatanke - jedna noc super, druga bezsenna, wczoraj byla dobra, wiec dzisiaj nie moglam spac :-/ Dopiero benzo wzielam i zasnelam o 5 rano. Wiec oczywiscie juz zmeczona jestem od rana... Najgorzej, ze to nie jest tak, ze mam lęki w nocy czy cos, czuje sie zrelaksowana, tylko caly czas o czyms mysle :-/ I dopiero po benzo jakos przestaje myslec i od razu zasypiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia2, no bo właśnie nie mam wizji na swoj awatar a jak mam to rozmiar nie ten, a nie chce mi się kombinować i zmniejszać :D

gosiulek, a u mnie dziwnie, niby mam te leki budze się spokojniejsza ale serce mi dość wali i coś mnie głowa boli i trochę mnie to niepokoi

Śmiercionauta heej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, na serce jest taka metoda (na przyspieszone bicie chyba, ale moze i na kołatanie), ze zatykasz nos i tak dmuchasz w niego (jakbys chciala uszy zatkac) - jest kilka artykulow naukowych na ten temat i podobno to jakos poprawia prace serca w takich momentach. Ale jeszcze musze sie w to wczytac, bo to juz dawno widzialam :)

-- 26 gru 2013, 11:38 --

hej trombeczka, jak tam dzisiaj? lepiej troche?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.