Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, w domu jest? wiesz mniej wiecej jakie leki teraz bierze? ciekawe czy jest pod kontrolą lekarza kurde :?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, moze na pusty żołądek je łykasz, stad takie objawy?

Ja narazie mykam do domu, czas skonczyc prace. Odezwe sie z domu.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to tam jeszcze w robocie siedze :)

Dzisiaj jakis lepszy dzien (w trakcie tylko byly małe zawirowania) wiec siedzeeeee ile sie da :)

Ja na sylwka nie mam planow jeszcze, w sumie znajomi sie porozjezdzali po swiecie, ja nie pije alko - to nawet srednio mi sie chce gdzies isc :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ale ja przyszlam dopiero na 13 :) W sumie to juz mialam isc, ale widze, ze szef sie kreci wiec chcialabym, zeby mnie zobaczyl - ze jestem, jak okazja jest, i caly dzien tu przesidzialam :D Ale juz troche mi sie odechciewa siedzec, bo nie wiadomo czy on tu zajrzy i tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, hej

mi w pracy

ale jutro po pracy moze skocze z kolezanka na kawe i zakupy ciuchowe :yeah::yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.