Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, ja mam juz 5 lek bo po kazdym nie jestem w stanie funkcjonowac i jestem totalnym zombiakiem :x ten co mam teraz jest o najmniejszych ubokach jak dla mnie i dlatego pelzne zolwim krokiem ku dobremu samopoczuciu na nim :mrgreen:

a za drugie nie dziekuje :P coby nie zapeszac

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobranoc :******

Pawelku 5562.jpg

-- 15 gru 2013, 23:44 --

wieslawpas, ja mobemid biore ale on mna tez poniewiera ---wymiotowalam , wykrecalo mi rece i nogi , mam zawroty, i takie jakby przelewanie w glowie ale wstaje i chodze a byly takie leki po ktorych nie bylam w stanie ruszyc palcem np venla... mobemida tez zwiekszam bardzo powoli a musze dojsc do trzech tablet -teraz jestem na 1 3/4 :smile:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie lekuski ,dawno tu nie zagladalam . Co tam u Was ?:-)

U mnie ostatnio za wiele się dzieje podczas remisji ,nie ogarniam pewnych spraw :bezradny:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, oj tak dokladnie wiecej rzeczy ktore nam daja przyjemnosc i sprawiaja radosc, odprezaja.

ladywind, hey:))) Ale czujesz sie lepiej to najwazniejsze :)

PJT, :**************** hey Misiaku jak oczko? :roll:

Dzien dobry Kochani :****

Ja dzis spalam bez prochow i przespalam az 6 godzin takim zdrowym snem , ze zmeczenia i radosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Witaj:) no to najważniejsze to prawda, tylko jak sie lepiej czuje, to pojawia się za wiele decyzji do podjęcia, tyle waznych spraw, odzywaja sie stare sprawy hmm..

A co tam u Ciebie? jak zdrówko?

hania33, Witaj Haniu, dobra duszyczko tego forum:)

Faraway, hej

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ulubiona :**** ja wczoraj dalam czadu , caly dzien praktycznie poza domem :D Jak sie czujesz ????

ladywind, u mnie raz lepiej raz gorzej , w tym tygodniu dwa ataki paniki ale tez i wspanialy dzien wczoraj wiec taka przeplatanka :) Nie poddaje sie jednak i brne do pelenej dawaki leku z wiara ze bedzie w koncu dobrze :):***

Faraway, Hey :***

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, kogo masz w szpitalu? tule.. ladywind, witaj...

-- 16 gru 2013, 10:45 --

platek rozy, nerwowa , co chwile cos..ale dam rade :D

-- 16 gru 2013, 10:46 --

ladywind, Kochana z Szymonem nie dobrze.. :roll:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja dzis tez niespokojna od rana :roll:

Jak sie cieszez e zagladasz :mrgreen: bo sie balam ze nie bedziez miala czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ojoj to faktycznie , a to cos powaznego czy badania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to świetnie, że u Ciebie coraz lepiej, zobaczysz, że bedzie jeszcze lepiej, kwestia czasu:)

hania33, to tak jak u mnie, ciągle coś sie dzieje, życie mnie zaskakuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, musi byc lepiej > mnie te ataki wykanczaja ... no ale ponoc na pelenj dawce mobemidu mam ich nie miec :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.