Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Kamilka juz po komisji, wszystko do przodu, poza tym że zus to huje, ale kto tego nie wie ? Juz jest ok, a u lekarza dostala chlorprotixen 15mg dzielone na 4 no i mobka ma kontynuowac

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Uprawiasz jakiś sport? Wydaje mi się, że leżenie w łóżku może wzmagać melanchlolie i może tworzyć myśli lękogenne. Ja ćwiczę jogę i byłem już na basenie, zamierzam chodzić systematycznie, polecam Tobie basen.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie moi Mili:)

-- 10 gru 2013, 13:53 --

nerwa, od czego tak? mnie tak sie dzieje jak mnie mocno boli głowa :?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamilka juz po komisji, wszystko do przodu, poza tym że zus to huje, ale kto tego nie wie ? Juz jest ok, a u lekarza dostala chlorprotixen 15mg dzielone na 4 no i mobka ma kontynuowac

Wszystkie urzędy za Tuska zrobiły się jeszcze bardziej nieludzkie.

Lady, witam.

Edytowane przez Gość

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, No to trochę komplikuje sprawę, ale zawsze może to być impuls, żeby zrobić coś nowego, iść na szkolenie i się nauczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiem plywac, maly mam z niego pozytek.

Ja też nie umiem pływać, tzn. umie dopóki wiem, że mnie woda nie zakrywa :lol:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, co piszesz?

-- 10 gru 2013, 14:23 --

nerwa, możliwe, że od stresu, w nerwicy bywa że są takie niefajne dolegliwosci:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie... a ja tak siedze w pracy, nie mam nic do zrobienia tak naprawde. A wiem, ze jak nic nie robie to potem dostane opier...ol od szefa za to :(

Wiec mam stresa i ze nic nie robie, i ze mi sie za to dostanie. Musze do niego zagadac i zapytac jak on widzi moja dalsza prace i co mam robic, ale boje sie tego :zonk: Bo w stresie gorzej mi sie po angielsku gada, nieraz nie umiem powiedziec tego co chce albo zapomne i tyle z tego.

-- 10 gru 2013, 14:40 --

albo on i zarzuca jakies rzeczy, ze czegos nie zrobilam, ja sie z tym nie zgadzam, ale jak z nim gadam w stresie to nie jestem w stanie o tym powiedziec, tylko wole siedziec cicho i potem takie efekty..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Witaj Haniu:)

nerwa, zazdroszcze Ci, tam jest pięknie:) Tak sama tam wybyłaś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, sama calkiem tu jestem :( Przez rok bylo super, duzo zwiedzlam, jezdzilam i zadowolona bylam, potem drugi rok juz coraz gorzej, bo tylko dom - praca. A teraz czuje sie tu jak w jakims wiezieniu, daleko od wszystkich. Tak mam dosyc tego kraju, ze zadne pieniadze nie sa mi w stanie tego zrekompensowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.