Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Faraway, ja kiedys sie tez z pulsem strasznie meczylam - potrafilam calymi dniami miec podwyzszony :-/ Ale potem mi jakos przeszlo i teraz - jak sie denerwuje to mi skacze, ale juz tak nie zwracam uwagi, no i wlasnie po alkoholu.

Ja z okresem to mam tak przewaznie, ze czesto zdarza mi sie opozniony. Nieraz jest ok, a nieraz musze czegos krocej lub dluzej. Ale tez ponoć kazde takie stray jakos tam wstrzmuja caly ten proces i wtedy sie przesuwa. Np. ja teraz juz powinnam teoretycznie miec ale nie mam... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja lekarka pozwoliła mi się napić trochę alkoholu, jedynie zabroniła mi się upić :nono:

Czasami wieczorem wypiję piwko czy wiśniówkę własnej roboty i nic mi nie dolega na szczęście.

A powiedzcie czy macie nericę lękową czy ZOK a też? A może coś ciekawszego?

Escitalopram actavis 1x10mg

Pramolan 1x10mg

Sulpiryd 2x50mg - do odstawki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam zaburzenia depresyjno lękowe.

nerwa, :****

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i dot ego mam mase fobii klaustrofobia , fobia spoleczna ,agorafobia ;) mam caly pakiet.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie tez klaustrofobie (ale to od zawsze) i rozne inne :) i depresja tez sie czasem zdarzy... ale trudno nie miec, przy tej calej nerwicy ;)

A ja dzisiaj od rana mam takie wkurzenie, ze chetnie bym wziela zastawe stołową i porozbijala wszystko o sciany! Nie wiem dlaczego :) moze to przez to, ze cos sobie poplanuje a potem nic z tego nie wychodzi bo w nocy nie spie,a moze po prostu przed okresem. Ale jak slowo daje.... cos bym rozwalila :twisted:

-- 06 gru 2013, 12:50 --

problem jest tylko taki, ze nie mam zastawy stołowej... ;) kilka talerzy na krzyż i tyle z tego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie dzis placzliwosc lapie i mam mozg jak z waty , za duzo napiecia.zas mam klopot z najprostsza czynnoscia. :? nie cierpie takich dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa może nie rozbijaj jednak nic bo potem nie dość, że będziesz musiała posprzątać to jeszcze będziesz musiała pójść do sklepu po nowy brrrr

Ja mam nerwicę lękową i ZOKa:(

Escitalopram actavis 1x10mg

Pramolan 1x10mg

Sulpiryd 2x50mg - do odstawki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, stres juz mam wiekszy i tak to sie objawia u mnie ... wiesz teraz bede miala po calosci takie dni przed zusem a po zusie tez kilka...

-- 06 gru 2013, 14:09 --

A PJT spi zas 8)

-- 06 gru 2013, 14:10 --

straam sie tego lososia zrobic i zupelnie mi nie idzie :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, jestem nie mialam netu chwile i pradu pewnie przez ten huragan :roll::roll::roll:

-- 06 gru 2013, 14:38 --

hania33, nie umiem bo wiem ze tamz as przeprawa niby jak ma czlowiek sie wyzbierac z nerwicy jak oni stale mnie wzywaja. :why:

-- 06 gru 2013, 14:43 --

Zalatana23, :*** Hey witaj

-- 06 gru 2013, 14:45 --

kasiątko, tulam :**** Jestes juz w domku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, :*** witaj :) Jak Ci mija dzien?

PJT, pewnie od tych kaw :> :evil:

-- 06 gru 2013, 16:12 --

hania33, kiedy do tego sklepu jedziesz???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.