Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, ja ok :D

-- 03 gru 2013, 11:44 --

Tylko taka dziwna atmosfera sie tu zrobiła i to mnie męczy

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :)))

Jestem jak widac nadal na swoim niku chociaz juz kraza sluchy ze chce go zmienic bo mam wiele do ukrycia no ale coz niech to przedstawienie trwa dalej w koncu jest prawie 50 tysieczna widownia ktora Cie osadza zupelnie Cie nie znajac ...

Enii kupilam dzis dwa kolejne woski , kawowy i jasmin, tez po 1 ,70 dowiezli nowe zapaszki ale cena sie niez mienila :)

-- 03 gru 2013, 12:51 --

Od dzis tylko objawy, narzekanie zero smichow- chichow bo to nie uchodzi!!! :roll:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Wszystko uchodzi , nikt nie ma prawa nikogo osadzac a Ty wiesz najlepiej jaka Jestes , wiec badz soba.. :twisted:

-- 03 gru 2013, 12:55 --

platek rozy, W Twoje zycie prywatne nikt nie moze sie wtracac , zyjesz jak chcesz to Twoje zycie , nikt za Ciebie go nie przezyje..

-- 03 gru 2013, 12:56 --

nerwa, moze tak ma byc , wazne , ze dziala.. :D

-- 03 gru 2013, 12:56 --

platek rozy, Tez mam kawowy :D

-- 03 gru 2013, 12:57 --

platek rozy, zaraz dostaniesz na ten swoj tylek ode mnie :mrgreen::twisted:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, coz powinnam tylko narzekac , nie smiac sie , nie zartowac, bron boze na patrzec nie zadnego faceta ani sie najelpiej doz adnego nie odzywac. Jakzez to tak? Przeciez to rozwiazlosc okropna!!!! :shock: ja biedna sobie sprawy z tego nie zdawalam no ale coz , czlowiek sie uczy cale zycie :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, to jakie masz dzis zle objawy nerwicowe? bo ja wczoraj mialam atak a dzis myslalam ze sie przewroce w sklepie bo mie slabosc ogarnela straszliwa ale dalam rade ! :D nawet spacerkiem do domu wrocilam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja tez nie spalam za wiele.. spacyfikowalam sie troszke tabletkami pozniej to usnelam wreszcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mi się wydaje czy ktoś tu przygania owieczce z trzódki, którą otaczam swą szczerą zboczeńską miłością i trzymam w nieoficjalnej opiece tu :pirate:

Zaraz ostrugam odwrócony krucyfiks z drzazgami przeznaczony per rectum dla takowych zbójów :twisted:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, dziekuje :****

hania33, kiedy to nie uchodzi :oops::oops::oops: majtki musze kupic takie z nogawami a juzci zeby nie bylo ze wiesz mam za male c zy cus ... :roll:

-- 03 gru 2013, 13:06 --

Reiben, a wiesz to mie tylko na stosie chca spalic za bezecenstwa i inne sprosnosci :roll::uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, a wiesz to mie tylko na stosie chca spalic za bezecenstwa i inne sprosnosci :roll::uklon::uklon:

W takim razie ja już powinienem dawno płonąć...ale zaraz przecież ja jestem w ogniu piekielnym zrodzony :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aa ijeszcze sobie ryz zapomnialam kupic :twisted: do mojego tikka masala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.