Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

PJT myślisz, że jak wezmę godzinę przed wykładami xanax to będę czuł się lepiej? Nie zasnę?:D

osobiście biore xanax przed zajeciami i daje rade na mechanice, obodach elektrycznych, analizie matematycznej

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam babelki,jak tam u Was ;) ? KJa wlasnie chwi8le temu wrocilem do domu ze sprztania jestem totoalnie [adniety,a suka nerwica tak mi daje popalic,mam kompletnego dola i nic mi sie nie chce.Ciagle mam klucia w gloei,nerwobole w policzkach,szybke bicie serca,Zaraz ide wziac ciepla kapiel,jakie kakao wypic odpalic muzyczke i zapelniac kartrke w zeszycie opisem dzisijeszego dnia ;-).

Tylko ludzie silni nadzieją są zdolni przetrwać wszelkie trudności ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, dziwne,dziwne..aczkolwiek mi ten lek pomaga.Wcześniej miałam praktycznie codziennie napady.Teraz biorę już dwa tygodnie i mam bardzo sporadycznie,ale jak już to tak porządnie,tak silnych nie miałam przed zastosowaniem. Moja psychiatra powiedziała,że to normalne i że na początku stosowania przeważnie lęki sie nasilają. Ja się cieszę,ze lek na mnie działa w jakimś stopniu:)

Yesterday is history .. Tomorrow's a mystery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Emetofobia – lęk przed wymiotowaniem lub przebywaniem w pobliżu osób wymiotujących. W niektórych przypadkach u osób cierpiących na tę fobię dochodzi do zaniku życia towarzyskiego i pojawiania się w publicznych miejscach (ze strachu że ktoś mógłby niedaleko nich zwymiotować), a także mogą występować zaburzenia w jedzeniu – chorzy mogą bać się że po zjedzeniu czegoś mogą zwymiotować; dlatego mogą być mylnie diagnozowani jako chorzy na anoreksję. Osoby z emetofobią mogą zadawać sobie wiele trudu, aby nie zwymiotować lub nie zobaczyć innych wymiotujących osób.

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adrian zajrzyj do mojego tematu: hip-hop-rap-dyskusja-t46579-14.html :)

PJT W pierwszych miesiącach lęków nie wiedziałem co mi jest i chodziłem do kilku gastrologów, za mną dwie gastroskopie, badanie na tarczyce i wiele innych badań z których nic nie wyszło oprócz helikobakteru którego już nie mam. Od czasu kiedy wiem, że to stany lękowe trochę lepiej znoszę napady bo wiem, że to tylko choroba w mojej głowie i nie ma szans żebym zwymiotował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, oj no sluchaj, ja tu juz przez dwie godziny sama gralam!!!! :) a teraz sie zbieram do wylaczenia komputera. Bo wiem, ze gdybym zaczela, to bym przesiedziala pol nocy, a potem mam niestety kolejnego dnia "kaca" nie gorszego niz po alko :( Wiec teraz sie pilnuje i juz nie siedze po nocach, bo za duzo dni ostatnio i tak stracilam... :-/

Ale przyponialam sobie dzisiaj kalambury, jutro mozna by pograc!!! tylko kurde... wczesnieeej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rX_, ładny awatar.

-- 19 lis 2013, 01:42 --

hania33, Hania, ja sobie nie zdawalam sprawy ze z Ciebie taka ladna dzeiwczyna, dopiero wczoraj obejrzałem fotki, na wątku ze zdjęciami.

-- 19 lis 2013, 01:44 --

adrianwej, A kac sie do tych lękow nie przyczynił????? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co rano wstałem rzezki bez zadnego kaca w sumie.Bardziej do tego sie przyczynila sytuacja ktora sie toczyla od wczoraj.A dzisiaj bylo rozwiazanie calej zagadki i nerwy mi daly znac o sobie.Wszystkie inne objawy juz znalem,ale to ze czuje sie taki nieswiadomy rzeczywistosci dawno mnie nie przybilo.

Tylko ludzie silni nadzieją są zdolni przetrwać wszelkie trudności ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.