Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

krudeee ile ja bym dala, zeby teraz poczuc TEN zapach!!! Ja pamietam, bralam go zawsze w czasie paniki, i od razu pomagal. Potem przestalam brac, bo mialam taka akcje, ze wzielam iles kropelek, za chwile znowu (bo nie przechodzila panika) i w efekcie wzielam dosc duzo (bo stracilam rachubę) - i potem lezalam bezwładnie na lózku, nie bylam w stanie ręką ruszy :) a barbiturany to mocne gówno! I potem juz nie bralam. Ale.... zawsze trzymalam w szafce i od czasu do czasu sztachnelam się samym zapachem! Ahhhhhhh :)))) to byly czasy! A potem buteleczka gdzies zagineła :(

-- 18 lis 2013, 21:40 --

platek rozy, aaa jeszcze raz po Milocardinie do terapeutki poszlam, a ta skubana wyczula! :D i opier.... dostałam też :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odstawiłem rok temu lek elicea, wcześniej brałem chwile xanax i jakieś inne leki po których czułem się strasznie. Elicee brałem 6 miesięcy i powoli zmniejszając dawkę po konsultacjach z psychiatrą odstawiłem, lęki pojawiały się bardzo, bardzo rzadko i były lekkie ale jakiś miesiąc temu znowu wróciły. Bardzo ale to bardzo nie chce brać już leków, czułem się po nich otępiały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze po odstawieniu leków przez jakieś 2-3 miesiące czułem się otępiały. Pamiętam pierwszy tydzień brania leków... Jeden wielki dramat, nie mogłem się podnieść z łóżka. Strasznie jestem pozytywnie nastawiony na życie i wiem, że mogę pokonać lęki sam ale wiem, że pewnego dnia znowu przyjdzie depresja która zmusi mnie do brania leków jeżeli samo nie przejdzie.

PJT myślisz, że jak wezmę godzinę przed wykładami xanax to będę czuł się lepiej? Nie zasnę?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.