Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Ukryte kamery w waszym domu - ruter TP LINK

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, coz. Dla mnie moze byc w sumie otwarte, ale nie widze sensu w tym internetowym mesjanstwie, skoro to i tak nic nie da. Ktos musialby sie nia zaopiekowac w tym aspekcie w prawdziwym zyciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, zmienia. Przez neta mozna kogos w stanie depresji/nerwicy naklonic do wizyty u psychiatry w celu podjecia leczenia. Tutaj mamy nieco specyficzny przypadek. Ahma niby sie leczy, ale kij wie jak to jest naprawde. Niby brala 7,5 mg, miala brac 15 a teraz wyszlo, ze 3,7. Wniosek? Ze schizofrenikiem duzo ciezej sie dogadac w takich sprawach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty, a tego nie wiem. Juz sie zgubilem posrod tego zamieszania. No to zla pielegniara na to wychodzi. Ale w sumie sam nie wiem. To ona w domu jest, skoro ja niby szpieguja? Czy w szpitalu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man napisał(a):
khaleesi, zmienia. Przez neta mozna kogos w stanie depresji/nerwicy naklonic do wizyty u psychiatry w celu podjecia leczenia. Tutaj mamy nieco specyficzny przypadek. Ahma niby sie leczy, ale kij wie jak to jest naprawde. Niby brala 7,5 mg, miala brac 15 a teraz wyszlo, ze 3,7. Wniosek? Ze schizofrenikiem duzo ciezej sie dogadac w takich sprawach.

No ale chwila, jak nie da się wytłumaczyć i nie poslucha , to powód ,zeby jej zabronić pisać////? Tak jak juz mówiłam, wielu osobom rózne rzeczy tu się bezskutecznie tłumaczy po tysiąc razy , więc dlaczego by akurat dyskryminowac Ahmę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi