Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ukryte kamery w waszym domu - ruter TP LINK

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

Supernova,

Obstaję przy objawach właściwych schizofrenii :pirate:

Epizod psychotyczny, to take care. Żadnej maryśki, amfy, i oporowego picia. Mowie czysto profilaktycznie, bo przecież wiem, że odpowiedzialna z Ciebie dziewczyna, i nie robisz takich głupot. 8)

A Ahmie raczej nic prócz neuroleptyków nie wyłączy teraz kamer w "ruterach TP".

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bazuje na wpisach Ahmy, ;)

jakie masz Ahma, skutki uboczne?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilu spośród Was, wypowiadających się w tym wątku, jest lekarzami lub bazuje na swoich doświadczeniach?

Powiedziałabym, ze nie ma tu osób które nie bazują na doświadczeniach i/lub nie miało potwierdzonej przez psychiatrów diagnozy.

Ahma ma diagnozę i jest to poważny stan wymagający leczenia - chyba, że Ty "wiesz lepiej" .....

Ahma zwiększ dawkę leków do terapeutycznej, albo choć ciut..... bo strasznie się męczysz...

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka, dokładnie Ahma powinna zażywać 15 mg dziennie Abilify a Solianu drugie tyle. Teraz to nic nie działa :?

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Objawy uboczne leków powinny mniej groźne i męczące niż objawy wytwórcze schizofrenii........

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, te "skutki uboczne leku" też mogą być urojeniem.... niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to to juz w ogule moze byc widzimisie nawet nie urojenie

-- 08 lis 2013, 19:36 --

ja od pierwszego dnia na forum mowie ahmie to samo, nie pasowalo mi te 400mg solianu

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, teraz to Ahma zażywa leki które nie działają czyli praktycznie wydaje pieniadze w błoto :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, a czyli refundacja no ale ten Solian? Faktycznie przy refundacji Abilify to grosze chyba kosztuje a tak to 500 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj to lajtowe psychozy miałąś Kasia

Ja prawie w ogóle nie miałam urojeń. Raz tylko pamietam, odchudzałam się i przeczyszczałam i w szpitalu zapisali mi taki delikatny lek który w całości spuszczałam w kiblu od przeczyszczaszy. Po kilku nocach bezsennych wydawało mi się żemoja Psycholożka zna moje myśli i podłożyła mi do plecaka kamerę. To tyle. Jak miałam 12 lat interesowałam się telepatią i raz w autobusie ubzdurałam sobie, że ludzie- młodzież się śmieje bo zna moje myśli. Pamiętam swoją panikę wtedy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tabletek 3,7 g nie ma w sprzedaży Abilify jest tylko 15mg jak Ty to dzielisz Ahma? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tez obserwowali przez satelite i to nie byl max tego co sie ze mna dzialo... zaledwie małe urojenie

wykrecilem wtedy wszystkie zarowki w domu i wylaczylem korki

Edytowane przez Gość

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bardzo wcześnie wykryto schizofrenie która prawie nie dawała innych objawów oprócz obniżonego nastroju. Dzięki temu, że tak wcześnie i cały czas biorę leki jestem w stanie jakim jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziele na 4 czesci tabletke

Kasia dzieki za telefon, nie martw sie nic mi nie jest, jak widzisz kontaktuje i czuje sie dobrze

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ale ta tabletka jest mała. Przecież nie da sie podzielic na 4 częsci równo :shock:

Jakie masz te skutki uboczne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi