Skocz do zawartości
Nerwica.com

Masa, masa, masa, czyli Forumowa Grupa Kulturystyczna

Gość Dżejmson

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, może i bliżej ale ileż można :roll: Na ostatnim treningu moje cardio trwało tylko 20 minut bo już po prostu nie miałem siły. Kryzys w cholerę :P

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr jak nie masz siły to oznacza, że powinieneś odpocząć

Ja na aeroby zakładam słuchawki z jakąś mocniejszą muzyką i motywacja jest!

[videoyoutube=Bcf4Wyf520A][/videoyoutube]

a to ja z wciągniętym brzuchem :pirate:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, już miałem nie dawno mały odpoczynek od siłowni, teraz zbliża się kolejny (moje ostatnie 2 treningi to poniedziałek-wtorek :cry::cry: jeszcze ewentualnie piątek ale to już taki lekki w domowej siłowni). Od przyszłej soboty co najmniej 2 tygodnie przerwy od cięższych treningów :(

Ps widzę, że forma jest :great:

edit: trochę to śmiesznie zabrzmi, ale właśnie sam dodałem sobie motywacji na te ostatnie treningi :lol: Z jednej strony narzekam na możliwe przetrenowanie, z drugiej strony na nadchodzącą przerwę w treningach... normalnie jak baba :P

"Siadaj koło mnie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, ja niedawno wróciłam po miesięcznej przerwie. cos tam się dzieje, ale to nadal nie to. najważniejsze, że lubię trening siłowy reszta przyjdzie sama.

może właśnie potrzebujesz dłuższej przerwy, a jeśli nie to ja już nie wiem czego potrzebujesz :P

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu sobie rozpisałem jakiś plan treningowy.

Dziś pierwszy dzień ćwiczeń wg planu. Trochę szkoda, że brakuje mi trochę sprzętu, ale lepiej ćwiczyć bez sprzętu, niż w ogóle nie ćwiczyć.

Tylko teraz gdzie tu bieganie zmieścić jak 5 dni na trening mam przeznaczone. hmm

Jak się nudzisz to możesz napisać coś miłego. :)

"zmieniasz to jak widzisz siebie, zmieniasz absolutnie wszystko" Oxon - Zmieniasz siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ułożyłem sobie trening na 5 dni, w każdy dzień inna partia.

wg tego - http://www.muscleinfo.pl/jak-zbudowac-mase-miesniowa-czesc-i-trening.a2067

Co daje ćwiczenie? Lepsze samopoczucie, trochę pewności siebie, lepszą samoocenę i takie poczucie że robię coś dla siebie. Skąd w ogóle takie pytanie?

"zmieniasz to jak widzisz siebie, zmieniasz absolutnie wszystko" Oxon - Zmieniasz siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Siadaj koło mnie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trening nóg zrobiony. Wyczuwam, że jutro będą zakwasy, bo nogi to prawie nigdy nie były u mnie ćwiczone.

Koniecznie muszę uzbierać na ławeczkę i obciążenie, hantle i sztangę łamaną. Pewnie kupię coś w takim stylu, tylko kiedy ja na to uzbieram :mhm:

Aktualnie mam w domu tylko jeden hantel 8kg, ściskacz i taką zwijarkę do ćwiczeń przedramion (polecam zrobić takie coś). Do tego ćwiczę więziennymi metodami, worki z piaskiem i różne kombinacje z nimi. A i dziś jeszcze przyniosłem sobie takie płyty kuchenne, 6 sztuk, jedna waży około 5kg. trochę nieporęczne ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Ale motywacja jest gigantyczna na ćwiczenie, obym się w to już na dobre wkręcił. Nawet sobie dziennik założyłem i opisuje treningi. :)

Ćwiczcie i bądźcie piękni i fit :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, nope. Orbitrek. (była by bieżnia ale moje stawy mi na to nie pozwalają)

A i żeby nie było - przerwa właśnie mi się zaczeła bo niespodziewanie dzisiaj wskoczyłem "pod maszynkę" :)

"Siadaj koło mnie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, no właśnie coś mi się nie zgadzało z bieżnią, bo 600 kcal w ciągu 35 min to za dużo. ja po treningu robię 30 min aerobów. 15 min "schodki" - uwielbiam, wielbię, ubóstwiam :105::105: i 15 min bieżnia :)

jak pech to pech ;/

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja. 3 treningi tygodniowo. Żałuję tylko, że znowu zjebałem ten rok, wakacje przez brak formy wytrzymałościowej, np. rower, ale może lepiej późno niż wcale.

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałam tydzień przerwy, bo mnie deprecha powaliła i do tego niezdrowe żarcie i mnóstwo słodkości. dzisiaj idę chociaż bardziej się zmuszam, żeby tyłek ruszyć.

cukier zabija! biała mąka też :(

a ja od paru miechow ćwiczę łydkę i nawet cosik widzę. no i niedawno bicek+przedramie to na razie tylko sila sie zwiększa powoli. no i rower ale to standard norma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi