Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brzydota

owsik

Rekomendowane odpowiedzi

owsik, spróbuj dorównać mu inteligencją, oczytaniem, kulturą słowa, to może i dla Ciebie pojawi się szansa (choć pewnie łatwiej jest smęcić w nieskończoność o swojej brzydocie, w samouwielbieniu pobiłeś już take'a kilkukrotnie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On ma zdolności literackie i wpływy polityczne. Ja mówię o poziomie urody. Z taką urodą nigdy nie spodobam się fizycznie żadnej kobiecie i dla mnie to jest przegrana życia, bo będę wiecznie nie na randkę. Poza tym oczytany to ja akurat jestem i umiem się dobrze wypowiadać. Niestety mam dysleksje i ciężko mi się przelewa myśli na papier. Nie napisałem o tym człowieku po to by roztaczać jego życie tylko pokazać na jakim poziomie urody jestem. On to on ja to ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro sporo dziewczyn mówi owsikowi, ze jest brzydki to musi byc prawda. :twisted:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, i ma kasę to też ma znaczenie dla niektóych kobiet. Osobowością i urodą sobie nie pozyjesz za długo. Zaradność jest również ważna. Owsik Ty jesteś zaradny życiowo?

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychotropka`89, brzydota nie wyklucza braku zaradności :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychotropka`89, ja też jestem skazany na samotność. Żadna kobieta nie jest w stanie ze mną wytrzymać, więc już nie zamierzam się więcej wiązać. I co z tego wynika?? To tylko znaczy, że powody samotności mogą być różne
przed spotkaniem jej bardziej związku to samo pisałeś. Młody jesteś nie wiesz kogo jeszcze spotkasz i kiedy. Życia nie zaplanujesz. Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że Owsik w poprzednim życiu był playboyem, do którego wzdychały wszystkie kobiety i mógł sobie wybierać. Po prostu teraz odczuwa rozdźwięk między tym co czuje a co widzi w lustrze, stąd takie silne ukierunkowanie na wygląd zewnętrzny. Normalnie facet chyba nie przykłada aż takiej uwagi do tego jak wygląda, chyba że jest gejem.

myślenie owsika to myślenie ciapatego nieroba i dziecioroba."uciekam przed śmiercią z kałasznikowem w ręku,jestem wkurwiony więc rozwalam kogo popadnie na ulicy,jedzenie jest niedobre,jądra mi nabrzmiały jak grejpfruty i mnie bolą więc darmowy seks mi się należy jak psu kość,chcę więcej pieniędzy i darmowej prostytutki która da gromadce moich dzieci cycka a mi co innego."

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, czemu może to lubimy i sprawia nam to przyjemność psychiczną? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mnie ząb rozbolał to wyrwałem

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mnie ząb rozbolał to wyrwałem
sugerujesz by urwał sobie łeb? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem nieatrakcyjna bo wyglądam jak dziecko, na 18 lat, nie jak kobieta.

Zawsze twierdziłąm, że miałabym szansę u pedofili.

Mam wrażenie, że mężczyźni nie widzą we mnie kobiety.

Rzadko się czuję kobietą.

Nigdy kwiatów nie dostałam od mężczyzny (kiedyś raz ale przez przypadek więc to się nie liczy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.