Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

hej:)

myszka jezli masz to w miejscu gdzie byl zastrzyk to na bank po zastrzyku...czesto ludzie tak maja...przepuklina wywala na maxa jest mocno widoczna,.,,,spokojnie kochana;)

widze ze dolegliwosci jelit brzuchowe ustaly??zauwazylyscie ze ja cos idzie to hurtem;)?wszystkich boli glowa,jelita,kosci itd??a no i wezly wywala...

ja niestety jakas slaba...i ciagle lek ze jakis guz w jeliach jest((:choc wyniki ok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marta, mnie nic nie oblewa, chyba ze zimno... czasem i taie dreszcze...

Aga, mam ale nic nie daje, to dziwny bol, jakby taki mechaniczny w kosci.. i po 1 stronie tylko, bardzo boje sie ze to rak srak. , a moze ciebie boli boś przeciążona :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie boli pod rzepką, jakby kość tarła o kość :( cholerny ból, szczególnie przy kucaniu i schodzeniu ze schodów...

A dzisiaj ten ból się ciągnie do łydki i aż do kostki, więc cholera wie, co to może być.

Po porodzie chyba muszę odłożyć tysiące, żeby oblecieć wszystkich lekarzy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja mama ma brak mazi i tj masakara...ale ma 60 lat...i wybiera sie na operacje(;

dziewczyny czytalam na jakis forum z nerwica jak laska pisala jak starsznie ja bolalo kolano...i wszystkie koscie...no i nic jej nie wyszlo jesli was to pocieszy:))

aga a ty na ktorego masz ten termin?

za to u mnie akcja jelita??jakies poty mnie oblewaja...myslicie ze w maorfologi krwi bylyby jakies zmiany...jakbym miala guza na kichach???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marta80, ja mam termin na 10 kwietnia...

Ja wiem, że pewnie też mi nic nie wyjdzie, ale wiesz jak to z nami jest...

Wiesz nie zawsze w morfologii muszą wyjść zmiany mówiące o jakichś nowotworach... Z tym trzeba być ostrożnym. Najlepiej zrobić sobie badanie na krew utajoną w kale.

A ja zarówno wczoraj, jak i dzisiaj mam fazę na ryczenie... Ryczę cały dzień, nie widzę sensu w niczym... Jakaś paranoja, mam dosyć. :cry::cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mart,a ja mam kolonoskopie na 9 czerwca xD..... takze guz kich wtedy odpadnie.

Aga , a maz stawowa moze bolec tak dzwnie ?? mam wrazenie wlasnie ze gola kosc mam.... i nawet jak zaloze ciasniejsze dzinsy to rpzeszkadza to tma w tym miejscu hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

księżniczka, brak mazi boli strasznie, ja musiałam kiedyś na miesiąc zawiesić treningi i bieganie, bo nie mogłam nawet sprawnie chodzić.... i rzeczywiście czuć taką gołą kość. Może to od tego Cię boleć ;)

Chyba też pójdę sobie po skierowanie na kolonkę, tak dla zasady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi