Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot nerwicowców

Minhoi

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiście CyberPunk:D ale ghost in the shell 2 calowicie już im nie wyszedł sto razy lepsze od dwujki ghosta jest armitage 3 a klasyk anime to Akira najlpeiej Special edition

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne ja oglądam wszytkie te filmy one na mnie w żden sposub nie oddziaływują mało tego jestem na nie tak obojętny że casem potrafie zasnąć z nudów tak było w przypadku the ring.Takich filmów to nei powinni ogladac shizofremicy i ci co mają paranoje a nie nerwicowce.nerwica to nei choroba psychiczna to poporostu rzstrojenie systemu nerwowego,mi ogladanei filmów nic nei robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście CyberPunk:D ale ghost in the shell 2 calowicie już im nie wyszedł sto razy lepsze od dwujki ghosta jest armitage 3 a klasyk anime to Akira najlpeiej Special edition
No chłopczyku!!! Przecież na prezydenta takich ludzi

Oprócz anime warto zajrzeć w mangę, akira jest dużo lepszy w oryginale (przynajmniej dla mnie). Oprócz tego polecam Sashiuheiki Kanojo (megacyberpunkowe), no i seryjki : Neon Genesis Evangelion (klasyka), Cowboy Bebop(postcyberpunk). Armitage wymiata;)

Kto jest człowiekiem w tym samotnym świecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzileś kroniki wojny lodoss,albo fire fist(jesli nie pomylilem tytulu:D)albo Apleesed wersja dvd:D Apleesed duże wrażenie zrobiło na mnie:Dpozatym jestem zapisanu na torencie caly czas swciągam mangi teraz jakies nowe tytuly sciagam jedna manga jest trzy plytowa w super jakosci a jedną już sciągnełem ma tytuł Steamboy no i mam już sciągniete wszytkie czesci koshena:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzileś kroniki wojny lodoss,albo fire fist(jesli nie pomylilem tytulu:D)albo Apleesed wersja dvd:D Apleesed duże wrażenie zrobiło na mnie:Dpozatym jestem zapisanu na torencie caly czas swciągam mangi teraz jakies nowe tytuly sciagam jedna manga jest trzy plytowa w super jakosci a jedną już sciągnełem ma tytuł Steamboy no i mam już sciągniete wszytkie czesci koshena:D

Nowy Apleseed rzeczywiście robi wrażenie, ale aż taki rewelacyjny dla mnie nie jest (jak zwykle fabuła troche leży ;) ), a z tą trzy płytową - to jest manga czy anime?? Troche duże jak na rysunki :shock: Dość fajny jeszcze jest blame, ale udało mi się ściągnąć tylko 3 pierwsze tomy.

Lodoss jest ok, ale do cyberpunku mu "daleko" :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten trzyplytowy to jest anime ale podobno niezly wiec zasysam,mam też cała serje na 4 plytach dvd ryceże zodiaku mówie ci kalsyk totalny :D i mam też wszytkie cześci dragon ball Z (wiesz tam gdzie komurczak bubu,trzy cyborgi - 150 CD zajmuje:D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomoże pomoże Moniczka nie martw się a optymist u mnie jest tylko dzieki psychoterapi otwartosci i mówienia o swojej chorobie,trzeba być otwartym i żucać swoje problemy żeby nie sfiksować też mam dalej ataki lęków ale staram sie i bardzo chce żyć normalnie i pomuc innym bo wiem że mi tez pomogli i do w dużym stopniu,Przecież całe życie nei można sie bać i nie mam takiego zamiaru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie dam rady :( . Chłopczyku - z tym DB to ty "ojca nie ucz dzieci robić" 8) a co do "rycerzy zodiaku" - keidyś dawało rade, ale teraz już troszeke "za poważny" jestem na to ;) DB jest także lepszy w oryginale niż na ekranie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Pomysł wydaje mi się rewelacyjny.

Chętnie poznam wszystkie te osoby, które pomagają i są chętne do pogadania o wszystkim o każdej porze.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i wielkie dzięki za to , że jesteście. :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam,ze czekam na zgloszenia na wyjazd do Murzasichla.Moze przelamiemy w ten sposob swoje leki.Czekam na sms-y zgloszeniowe.Sa pojedynczy zainteresowani,ale nikt sie jeszcze nie zdecydowal konkretnie,a szkoda...chcialabym zeby sie nam udalo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi