Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam DOŚĆ tych nieudaczników rządzących moim krajem

Kalebx3 Gorliwy

Rekomendowane odpowiedzi

oni od zawsze czyhali na nasze pralki, swego czasu zaś tyle nam pralek zajebali, ze teraz niech nam oddają swoje, a nie że my się mamy uczyć pralki robić.

własnie kufa.

Ja tam będe głosował-pierwszy raz od 5ciu lat-na JKM,a wy dalej nadstawiajcie się tuskowi.Nie będzie was stać na nową pralkę nierozjebującą się to może zmienicie zdanie.pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje polska bieda. OTO FAKTY NA DZIŚ: Od maja 2011 roku zatrudnienie wzrosło zaledwie o 17 tys. osób; mamy ponad 2 mln bezrobotnych; na rynek pracy wchodzi 600 tys. absolwentów. Żyjemy w obozie koncentracyjnym bez drutów, w którym ludzi dobija się bezrobociem i okrada z emerytur. Polska mafia umacnia demokrację zero-jedynkową, w której PO albo PiS przy współudziale ich satelitów oraz PSL i SLD kontynuuje okrągłostołowy plan wytrzebienia narodu w ciągu 5-6 pokoleń. Głównym narzędziem eksterminacji jest bezrobocie (topór) w połączeniu z konsumpcjonizmem typu amerykańskiego (pniaczek). Bezrobocie wśród młodych Polek i Polaków ciągle rośnie, przy czym starszym też się nie przelewa i też są niemniej okrutnie upadlani i zniewalani. Młodzi bezrobotni! Mieszkańcy wyludnianych gmin! Pozostaje wam tylko jedno: zorganizowany oddolnie ruch oporu wobec reżimu albo emigracja. Co piąty Polak nie ma pracy, a wśród młodych jest ich dwa razy więcej. Vistulastan to państwo fikcji prawnej, nędzy, obłudy, nierówności, nieprawości urzędniczej, prokuratorskiej i sądowej. Nowe prawo mierzy się tu na kilogramy, a nie na jakość i służebność wobec narodu. Rząd Ruska nie tylko okrada naród i dobija pokolenie najstarsze, ale jednocześnie zniewala bezrobociem pokolenie najmłodsze. Stąd stałe wzmacnianie układów, stąd przywileje dla firm ponadnarodowych oraz rosnące ograniczenia dla podatnika i obywatela. Na tym polega okrucieństwo i sadyzm narzuconego nam kryptokanibalizmu. Wolnorynkowa demokracja Najjaśniejszej skutecznie degeneruje, sterylizuje i eksterminuje Polaków. Odrzucono nawet prostą reprodukcję ludności. Istnienie ogromnej rezerwowej armii pracy służy depopulacji i wzmacnianiu wyzysku. W rezultacie młodzi ludzie od lat masowo emigrują, ale i tak około 40% absolwentów nie ma pracy. Wielu młodych nie może założyć rodzin, podczas gdy rodziny wielodzietne cierpią nędzę, otaczane są społeczną i medialną pogardą oraz określane jako patologiczne. Starsze pokolenie jest wypychane na bezrobocie i pozbawiane opieki lekarskiej. Po Balcerowiczowskiej transformacji wzrasta śmiertelność z powodu wypadków drogowych i samobójstw. Wszystko to sprawia, że zgony przeważają nad urodzeniami, podczas gdy dane dotyczące emigracji są brane z sufitu i świadomie zaniżane, aby tworzyć pozory, że wyludniane jest powolne i nie szkodzi narodowi. Z tej racji nigdy poznamy prawdy o spisie powszechnym z czerwca 2011 roku. Polska wymiera i czas już zmienić słowa naszego hymnu, aby nie ośmieszać bezzębnych starców, którzy umierać będą za jakieś 100-150 lat jako ostatni Polacy w euroregionie zwanym Polską. Emigracja wiąże się z wynarodowieniem. W przeszłości Polacy walczyli z germanizacją czy rusyfikacją. Teraz to nie martwi, bo wynarodowienie zachodzi poza granicami kraju, a emigracja postrzegana jest przez polską klasę próżniaczą jako zjawisko pozytywne. W Niemczech kursy języka niemieckiego dla zatrudnianych tam Polaków są dotowane przez państwo i pracodawców. Podobną pomoc dla imigrantów oferuje się w Anglii i krajach skandynawskich. Młodzi Polacy, pozbądźcie się więc złudzeń na lepsze życie w kraju, nie czekajcie na kolejne reformy, lecz czym prędzej wyjeżdżajcie do Niemiec, na Wyspy lub do krajów skandynawskich, aby tam się rozmnażać i żyć lepiej, skoro ojczyzna jest dla was macochą i robi z was wykastrowanych niewolników. Życzę Wam hartu ducha na obczyźnie. Pamiętajcie, że w Polsce uważają Was za nierobów i nędzarzy, którzy chcą żyć kosztem zdrowej moralnie, bogatej i pracowitej części społeczeństwa. Choć żal wam ojców i matek, nie oglądajcie się za siebie, jeśli chcecie przetrwać w potomstwie. Pocieszcie się tym, że prędzej czy później polska klasa próżniacza sama się wyniszczy metodą salami (rozwarstwienia) albo padnie z rąk importowanej siły roboczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek1977, To co napisałeś, czy raczej wkleiłeś dotyczy właściwie całej europy środkowo- wschodniej, która się wyludnia, ucieka i obumiera. Te 38 milionów Polaków w Polsce to fikcja nawet z kłamliwego spisu powszechnego wynika że 2 miliony przebywa stale za granicą, a tak naprawdę to pewnie z 5 czyli w Polsce jest nie więcej niż 33 miliony, mniej więcej co 3-ci mój okołorówieśnik przebywa za granicą, a w niektórych rejonach Polski jak Podlasie, Podkarpacie zdecydowana większość młodych wyemigrowała. Nie potrzeb będzie żadnej wojny ani zaborów żeby Polska upadła, wykończy się sama i przy pomocy międzynarodowych korporacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co napisał Marek to choroba umysłowa...może to słaba inwektywa, ale inaczej tego nazwać nie można. To jest jakaś paranoja...pełno Polaków decyduje sie na tego typu poważne urojenia. Najwyrazniej w takiej rzeczywistości łatwiej rzyć..Niestety jest to też ogromna tragedia. Tk myślący ludzie sa tragedią na Polski, dla siebie dla swojego otoczenia . Nie sa w stanie niczego zrozumieć, nie są w stanie wziąć odpowiedzialności za wyzwania jakie stawia przed nami świat... chcą czy nie chcą(bez znaczenia) nie mogą..Ktoś z takim podejściem musi być na dnie na rynku pracy. To jest po prostu fakt...To jest na prawdę tragedia, bo takie coś występuje w różnych stężeniach i do tego rodzi jakieś wewnętrzne poczucie że ma sie prawo do rzadania więcej i do buntu...myśle że z czasem będziemy sie z tego leczyć

Najbardziej urzekł mnie fragment o "pseudokanibalizmie"...cokolwiek to miąlo znaczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zujzuj twojego jadowitego z frustracji pseudonaukowego wywodu trudno nie skomentować ;nie masz argumentów więc rzucasz jak szaleniec na lewo i prawo inwektywami,rozumiem że głosowałeś PO lub Ruchu Palikota więc czego tu się spodziewać...żyjesz w rzeczywistości podstawionej ,zostałeś tak otumaniony że wydaje ci się ze twoje racje są jedynie słuszne gdy tymczasem są "śmietnikiem intelektualnym".Otrząśnij się a wtedy będziesz mógł komentować rzeczowo czyjeś konstatacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam myślę że przesadzają obie strony zarówno ta PO przedstawiająca Polskę miodem i mlekiem płynąca, jak i ta przeciwna aż tak tragicznie u nas nie jest ciężko w Polsce zemrzeć z głodu, po prostu wzrosły nam aspiracje i nie starcza mały fiat i m2. W mojej okolicy od 89 roku powstało dziesiątki tysięcy domów głownie willi, drogi są pełne całkiem niezłych aut, biedni owszem też są ale dla ludzi z zewnątrz Polska zmieniła się niebywale i to na plus, przynajmniej jeśli chodzi o to jak wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek , tak samo sprawy OJCZYZNY widzę jak Ty.DOKŁADNIE. Kiedy przyjdzie Pomsta Boża na to scierwo , które tak upadla ten Naród? Frajestwo z PO i jej przydupasowej prostytutki SLD! Nadzieją jest dla mnie przykład Węgier i pomoc Boża. Nie widzę innej możliwosci zniszczenia tego perzu.Jebał ich pies! Niech zdychają w niepokoju wiecznym!!!Amen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przyjdzie Pomsta Boża na to scierwo
Nie przyjdzie bo pomsta boża nie istnieje. ;)

Ja w sumie chciałbym aby PiS porządził samodzielnie przez całą kadencję wtedy by jego zwolennikom spadły klapki z oczu prawdopodobnie sytuacja społ- ekonomiczna nie zmieniła by się nic a nic, już samo nie pogorszenie byłoby sukcesem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba zmienić koryto a nie nie świnie przy nim. Kiedyś myślałem że jak zniknie w Polsce linia podziału na postsolidarnościowców i postkomuchów to w polityce zapanuje jakiś ład a tu nic sa nowe linie podziału na smoleńczyków i ich przeciwników, takie typowe polskie piekiełko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przyjdzie bo pomsta boża nie istnieje.

Istnieje , istnieje , tak teraz jak i przed wiekami , w życiu Narodów , jednostek , wszelkich instytucji i organizacji . Zajebiesz/e/ą 100 złto stracisz 300zł . Opierdolisz na miliony to Twoja żona umrze w męczarniach na raka , a dziecko wpadnie pod samochód , a Ty z kradzionej kasy szczęscia nie uswiadczysz!. NIE MA WINY BEZ KARY , JEST TYLKO INNA SKALA . I uwierz mi , to co mówę to nie teoria , ani moja wiara tylko Rzeczywistosc.

To ,żem Ci powiedział ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek... a powiedz ty mi, gdzie ty w swoim wywodzie napisaleś cokolwiek rzeczowego? Przecież ty pisałes o rzadzie Ruska, o eksterminacji Polaków, o zaplanowanej na 6 pokoleń akcji, o "pseudokanibalizmie"(LOL)...I najlepsze jest to że ta choroba najwyrażniej jest zarazliwa...od razu zleciał sie następny wariat i wysrywa z siebie całe to bezmózgie gówno...i jeszcze bredzi o rakach żony, bo ktoś ukradł kase...No to jest właśnie poziom(raczej brak) ludzi pozornie najbardziej zatroskanych o los kraju...to jest dno dna. Z takimi ludzmi nie mamy żadnych szans w konfrontacji z szympansami......Jak tu kogoś takiego postawić obok przeciętnego mieszkańca jakiegokolwiek kraju...No po prostu żadnych szans na cokolwiek... Nie głosowałem ani na PO, ani na Palikota

Napisze ci coś jeszcze Marek. To co ty robisz to zło. W takiej moralnej postaci... Jeśli by nas wszystkich przepuścić przez szkło powiększające i dające nam omnipotencję i siłę sprawczą. Gdyby to zrobić, to z J.K.M wyszedł by świat prawicowy, Miller Robił by skrajna lewice...ja coś tam bym zrobił, ktoś cos innego...Ty byś zniszczył, zdewastował wszystko i pociągnął za sobą ludzi, a nie zaproponował nic...bo nic nie umiesz, na niczym sie nie znasz i niczego nie ogarniasz...To co ty napisałeś to jesteś ty. Ty postrzegasz w świecie nas otaczającym bezkresne, czyhające na nas zło. Chcesz żeby inni tak świat widzieli, chcesz im wszystko zochydzić....Ubierasz to w taką niby intelektualną formę. Tak samo jak jakiś prdlony talib karze sie gówniarzowi wysadzić, wciska mu do łba że musi to zrobić bo Bóg tego oczekuje...walczy z szatanem i złem wszechogarniającego świata... Ty piszesz o buncie i obaleniu rezimu...To jest CHOROBA...ty niczego nie oceniasz. Ty kreujesz swoje własne urojenia, żeby uwiarygodnić to co jest w tobie...To świadczy o tobie a nie o Polsce

A jesli chcesz żebym napisał coś rzeczowego, to może ty najpierw to zrób...no ale co ty możesz takiego napisać, jak ty pewnie ledwo umiesz TV włączyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie mogę tutaj odpuścić...jesli ktoś napisze o czymkolwiek rzeczywistym, powoła sie na dane, informacje cokolwiek...w jakąkolwiek stronę to ok. Jednak od jakiegos czasu pojawiają sie ludzie którym wydaje sie, że mają prawo wszystko i wszystkich szmacić...bezrefleksyjnie kłamliwie zasrać całą rzeczywistość...Z kraju i panstwa robią sobie szmate w ktora walą bo zupa byla za slona...a potem mowią noa le rzeczywiscie byla...im siw wydaje że oni mają do tego święte prawo..to nie jest ok i nie nalezy tego traktowac jako opini...to nie są żadne opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.od razu zleciał sie następny wariat

:yeah: o mnie się nie martw , o mnie się nie martw, ja sobie radę dam , konto mam pełne, wypchany portfel i w zielone co dzień gram,,, ;)

papapa , bo Ci żyłka z emocji pęknie Zuj Zuj i tyle z tego będzie Twojej Victorii. W szpitalu dostaniesz apap przeciwbólowo bo na nic już nie będzie Państwa stać.Tak więc spokojnie i nie nerwujsia , dbaj o siebie.

Mi nie pęknie w cymbale, bo mam lata praktyki,,,

Panowie szykujmy się na barykady! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 gramy w tej samej lidze do tej samej bramki :great:

zujzuj nie zniżę się do twojego skrajnie niskiego poziomu moralnego jak i intelektualnego,szkoda strzępić sobie język na taką jak ty ciemną masę systemu,dorośniesz ,mleko po brodzie nie będzie ci ciekło ,może wtedy zabierzesz głos w dyskusjach ,na tą chwilę milcz i czekaj na rozpoczęcie nowego roku w gimnazjum dzieciaku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma żadnego spisku depopulacyjnego. Ludzi na świecie wciąż przybywa w zastraszającym tempie ale w krajach bardzo biednych. Mieszkańcy Europy środkowo- wschodniej mają rozbudzone aspiracje ponad możliwości stąd tyle osób emigruje, nie decyduje się na dziecko lub ewentualnie jedno. Ta część Europy wyludni się bez dwóch zdań ale to nie żaden spisek tylko skutek słabej ekonomii i łatwej możliwości emigracji do bogatszych państw, no i przede wszystkim wygodnictwa i mentalności ludzi, którzy chcąc żyć na poziomie nie mogą mieć za dużo dzieci. Jedynym sposobem na zatrzymanie depopulacji jest zalanie Polski prorodzinnym socjalem typu minimum 1000 zł na każde dziecko miesięcznie, ale na to nas nie stać albo cofniecie kraju mentalnie i gospodarczo do poziomu Somalii czy Kongo ale tego by chyba nikt nie chciał, zresztą to też na szczęście nierealne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz że ktoś sie zdecyduje na dziecko ze wzgl.na ten 1000zł?

Trochę teraz widze jak ludzie w moim wieku żyją,powinni właśnie zakładać rodziny,tymczasem zapierdlają za 1500zł i mieszkają w jakiś wynajmowanych norach,albo z rodzinką więc o czym tu mowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz że ktoś sie zdecyduje na dziecko ze wzgl.na ten 1000zł?

Trochę teraz widze jak ludzie w moim wieku żyją,powinni właśnie zakładać rodziny,tymczasem zapierdlają za 1500zł i mieszkają w jakiś wynajmowanych norach,albo z rodzinką więc o czym tu mowa?

Ci biedniejsi, ze wsi by się skusili dla tych z dużych miast z aspiracjami minimum 2 koła musiałoby być, zamiast pracy za 1500 zł, dziecko za 2 tysiące myślę że by się sporo zdecydowało. Wśród moich równolatków czy trochę młodszych też sporo ani myśli o rodzinie i dzieciach, na emeryturę nie mamy co liczyć( nawet ci pracujący bo o sobie leserze nawet nie myślę). Tylko samobójstwo lub zalegalizowana dobrowolna eutanazja są rozwiązaniem na przyszłość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi