Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tatuaże, piercing i inne modyfikacje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

arwena27, mówisz ? ale wiesz zamierzam zacząć ćwiczyć i przytyć z 5-6 kg i nie wiem czy ten tatuaż się nie zniekształci przez to, że skóra się trochę rozciągnie wraz z przyrostem mięśni. Chyba, że to jakiś mit, nie wiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arwena27, mówisz ? ale wiesz zamierzam zacząć ćwiczyć i przytyć z 5-6 kg i nie wiem czy ten tatuaż się nie zniekształci przez to, że skóra się trochę rozciągnie wraz z przyrostem mięśni. Chyba, że to jakiś mit, nie wiem :D

Musiało by cię niesamowicie rozyebać w barach i łapach,na przedramieniu akurat to bez 5-6 kg znaczenia by było .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiadomo, czy i kiedy wybuchnie wojna. Ja się nie tatuuję.

Nie dość, że grozi mi eksterminacja z powodu choroby psychicznej, to jeszcze mógłbym skończyć jako abażur.

Karkulowsiał zwartusiał ratuwsianko Bożywsio.

baclofen ok. 25mg/24h

Nikotyna, Kofeina, Teina, Cerveza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bycie abażurem w stylowej biomechanice,pal licho - czemu nie.

ale to wojna musi poczekać jeszcze z 3 lata D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro znowu poczuje ten przyjemny ból i jeszcze bardziej przyjemny dźwięk maszynki :105::105::105:

Przyjemny ból :shock: No mnie w prawdzie na szyi nie bolało jakoś specjalnie, ale słyszałam kilka opinii, że na przegubie ręki z deczka boli, więc z tegoż powodu odkładam nowe dzieło z tygodnia na tydzień :P

Wellbutrin XR 150 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MalaMi1001, Blisko nadgarstka,mało skóry,więcej kości,ale przez 2h czy tam 3 do wytrzymania :mrgreen: !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, pewnie, że do wytrzymania, w sumie nie jestem aż tak wrażliwa na ból, język dałam sobie przekłuć to i dziarę w bolesnym miejscu sobie dam zrobić :P Kurcze przed wyskrobaniem całego ramienia łącznie z barkiem powstrzymuje mnie tylko świadomość jak to będzie wyglądać za te 20-30 lat :? Faceci mają lepiej bo ich skóra nie wygląda aż tak źle na starość, natomiast u kobiet przedstawia się to znacznie gorzej :?

Wellbutrin XR 150 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MalaMi1001, zawsze można poprawić D: ! :P

zresztą nie wiem,mi odbiło,raczej obie łapy pójdą na przestrzeni lat :hide::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Two Twoje dziary i Twoje ciało, nie przejmowałabym się zbytnio tym, co będzie za 30-40-50 lat, nigdy nie wiesz, co się może wydarzyć ;) Poza tym też wątpię, żebyś w wieku lat 70 latała jak młoda łania i chyba wtedy Twoim priorytetem będzie klepnięcie kolejeczki na nfz do laryngologa, a nie to jak wiotka jest Twoja skóra :) A tak spojrzysz i przypomnisz sobie dawne lata, co nie

tumblr_lrrqs5ODR01qms5jvo1_500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, masz rację, jednak nawet będąc siwą staruszką nie zamierzam latem chodzić w długim rękawie tylko po to, żeby zakryć nienajświeżej wyglądające już dziary. No nie ma się co oszukiwać, że stare tatuaże średnio wyglądają, a ich poprawianie co kilkanaście lat też nie zawsze wychodzi tak, jakby się chciało. Co do wspomnień, to masz rację, mój pierwszy tatuaż będzie mi do śmierci przypominał pewne wydarzenia, których choćbym chciała z głowy nie wymarzę. Z czasem wspomnienia pewnie wyblaknął, jak tatuaż zresztą, ale sam fakt w głowie pozostanie na zawsze, podobnie jak dziarka ;)

Widziałam już kiedyś to zdjęcie, jeśli jest autentykiem to przywraca mi wiarę w życie.

Wellbutrin XR 150 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję być babskiem, które wtedy będzie autentycznie cieszyło się życiem, nie to co teraz :P

No, nie powiem, że też tak bym chciała. Ja najbardziej obawiam się tego, że kiedy załóżmy się roztyję (ciążą, choroba, hormony, itp) to dziarka popęka i się rozleje, widziałam takie obrazki na własne oczy i często jest tak, że już nie ma za bardzo co poprawiać :? Nie zdzierżyłabym czegoś takiego patrząc w lustro, a najwazniejsze to czuć się dobrze z samym sobą. Stąd moje obawy przed tatuażami w miejscach gdzie skóra "dobrze" się rozciąga :?

Wellbutrin XR 150 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra,to nie wątek o tym jak będziemy starymi pierdzielami (choć za te 50 lat,to pewnie z 15-20 wcześniej już jakiś pieceł będzie mnie przerabiał na popioły D: )

Jako tako kolejna sesja,tym razem na lewą rękę - 14 stycznia D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi