Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oświadczenie

Nihilista

Rekomendowane odpowiedzi

OŚWIADCZENIE

Uroczyście oświadczam, że dnia 20 czerwca roku Pańskiego 2012, zmarł bohaterską śmiercią bohdan30, czołowy opozycjonista, bojownik o wolność słowa i sprawiedliwość.

Późną nocą został wywleczony siłą ze swojego domostwa, przy pomocy zbirów wynajętych przez bezwzględnego magnata Amon_Rah, któremu naraził się podczas próby sprzeciwienia się jego totalitarnym rządom. Zanim osunął się na ziemie, uderzony metalową rurką w potylice, zdążył wykrzyczeć: "Niech żyje wolność słowa ! Niech żyje rewolucja !". Obserwowałem całe zajście schowany za rogiem budynku. Nieprzytomnego bohdana30 zabrali ze środka ulicy i powlekli go chodnikiem, przez podwórko sąsiedniej kamienicy za ulokowane w tamtym miejscu garaże. Po chwili napastnicy szybkim krokiem oddalili się. Gdy dobiegłem na miejsce, za rogiem garażu moim oczom ukazał się widok leżącego na ziemi bohdana30 z licznymi ranami kłutymi tułowia. Resztkami sił, wyszeptał mi, że będzie tęsknić za swoimi przyjaciółmi: intelem, Tomciem Nerwicą, Wertym, carlosembueno, *Wiolą*, a najbardziej za swoją umiłowaną Panią, Damą Serca - *Moniką*, po czym wydając ostatnie tchnienie zmarł mi na moich rękach. Ciało ukryłem i pochowałem w anonimowym kurhanie, by uniemożliwić wszelkim opłacanym szubrawcom zbeszczeszczenia zwłok tak wielkiego człowieka, jakim bez wątpienia był bohdan30.

Jego pamięć nigdy nie przeminie !

Nihilista, degenerat, drobny ćpun i pijaczek,

naoczny świadek śmierci bohdana30.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi