Skocz do zawartości
Nerwica.com

ZLOT: 25-29 lipiec 2012 r. ...gdzieś w Centrum Polski

tahela

Rekomendowane odpowiedzi

tahela, w związku z czem: z książką czy spaniem w nogach?

no ze spaniem w nogach raczej ,

najcięzej sobie jednak wyobrazic królika kici-kici

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, w związku z czem: z książką czy spaniem w nogach?

no ze spaniem w nogach raczej ,

najcięzej sobie jednak wyobrazic królika kici-kici

Króliczek zapowiedział, że każda "usługa" kosztuje dwie stówki :lol:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra,dzwonimy do kierownika ośrodka,że wracamy :twisted::mrgreen: Ciekawe,jakby zareagował? :twisted::mrgreen:

Jak to jak by zareagował? :mrgreen:

Znów by było: "Pani Moniko bo Was wymelduję" :mrgreen:

A może by go tak wciągnąć na imprezę? Słoneczko.pl na pewno by go przekonał do nas. ;)

"Każdy głupiec umie rozbić szybę, ale tylko niewielu potrafi ją wstawić."

W. Wharton "Stado"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gods Top 10, bo My jesteśmy psychotropki i uzależniamy :mrgreen::yeah:

trudno się uzależnić od tłuczonego szkła

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do nowego zlotu trzeba założyć nowy wątek - to raz.

Ja myślę, że Trójmiasto to miejsce spotkań mniejszego grona naszych zlotowiczów, że nie chodzi tutaj o zlot userów z całej Polski. Mylę się? Proszę, niech mnie ktoś oświeci.

Ja myśle ,ze sie nie mylisz ile osób jest z Krakowa, Poznania i oni raczej nie dojada ech :? .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zle zrozumiałas to o czym piszę.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy nadszedł ostatni dzień zlotu zauważyłem że niektórzy płakali i to mnie trochę zdziwiło.ja natomiast się nie udzielałem bo wiedziałem że nie dam rady utrzymać znajomości z uczestnikami.więc nie potrafiłem się cieszyć ani płakać kiedy zlot się zakończył.zauważyłem że dla niektórych zlot był niczym zastrzyk heroiny dla innych był jak garść szkła dlatego mnie zdziwił tekst z uzależnieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, .Być może Nasze towarzystwo Ci nie odpowiadało.Skoro zakładasz z góry,że z nikim nie utrzymasz kontaktu,to na pewno tak będzie...

nie chodzi o to że towarzystwo mi nie odpowiadało.chodzi oto że znam granice swoich możliwości.bardzo fajnie było że zmieniłem miejsce ale musze uciekać zanim inni się zorientują że niema ze mną o czym gadać.usłyszałem też od kilku uczestników że mnie lubią.nie mogę tego poważnie traktować i cieszyć się tak jak inni którzy otrzymali podobny komentarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet gdyby to były szczere słowa to bardzo ulotne.to kwestia dni czasu zanim stracą aktualność więc dla mnie jak by były nieprawdziwe i zwykle w to nie wierzę.dlatego "heroina" smakuje jak "szklana stłuczka"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.