Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj moja siostra wykorzystała fakt, że kiedyś powiedziałem jej w tajemnicy, że chodzę na terapię. Powiedziała, że mam urojenia i muszę się leczyć... Tylko zwróciłem jej uwagę, żeby nie podnosiła tonu na matkę. Nienawidzę jej!! Jest śliska i fałszywa !!! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse,

Ech, to cholernie smutne iż ludzie (najbliżsi) nie potrafią okazać, może nawet nie wsparcia a zrozumienia....

Moja rodzina nic nie wie że coś ze mną nie tak (wciąż nie jestem pewien czy to faktycznie jakaś choroba czy cholernie mocna autosugestia albo coś w ten deseń)

trzymaj się! Jeśli rodzina ci nie pomaga to może chociaż tu możemy cię jakoś wesprzeć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzęsę się z zimna i z wściekłości, co za pierdolony człowiek, męska szowinistyczna świnia :evil: i oczywiście ja jestem ta zła, bo MIAŁAM CZELNOSĆ powiedzieć żeby posprzątał mieszkanie. dupek. jak można chcieć spędzić życie z kimś takim, nie-po-ję-te. no ale oczywiście to ja jestem ta zła i zaraz będę płakać, że jestem takim podłym człowiekiem. nienawidzę ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ninja, znam takie typy..mój ex tak mnie nękał, non stop...myślałam, że się wykończę. Był to okres największego "rozkwitu" mojej nerwicy...koszmar :!::!:

Dopiero śmiertelna choroba, z którą udało mi się "wygrać", otworzyła mi oczy i rozwiodłam się..teraz mam nowe, spokojne życie, ale nerwica lubi się przypominać, niestety.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kropka1905, potrzebujesz pomocy to bez wątpienia :-|

Moja mama też nie chciała mi pozwolić iść pierwszy raz do lekarza,ale ktoś się za mną wstawił.Może jest ktoś w Twoim otoczeniu kto mógłby wpłynąć na Twoją mamę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kropka1905, niekoniecznie, niektóre prywatne ośrodki mają też usługi w ramach NFZ, ja jutro tam zadzwonię i napiszę, czego się dowiedziałam, na pw.

Mnie się wydaje, że raczej możliwy jest płatny pobyt tam, a jest to ośrodek państwowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi