Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.01.2026 o 12:39, shadow_no napisał(a):

Jeśli chodzi o ten temat który widziałem to odniosłem się tam do Waszej dwójki bo patrząc z dystansu to oboje się tam atakowaliście wzajemnie: https://www.nerwica.com/topic/53572-pseudofilozoficzne-popluczyny-o-milosci/page/2/#comment-2813720

W którym miejscu jeszcze uważasz, że nie reagowaliśmy? W temacie o kotku też napisałem, że mam inne zdanie niż Indor z resztą sam go zacząłem. Nie do końca wiem w którym miejscu mogłem stracić obiektywizm? To, że Indor jest moim kumplem to nie jest tajemnica natomiast nie uważam, żeby był gdziekolwiek faworyzowany z tego powodu. Wielokrotnie się nie zgadzamy w niektórych kwestiach i sami się czasem sprzeczamy. No ale jeśli tak to odebrałaś to przepraszam

jest Twoim kumplem, a dawno powinien zosttać zbanowany. tak sam sensys. Ślepy jesteś czy chcesz być; w innym wątku pisal, ze jestem ksiezniczką i wsrod jegio znajmych sa ludzie, ktorzy mysla  o mnie bardzo źle. Albo sklamal, abo cosjest na rzeczy, więc proszę o doprecyzowanie 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Verinia napisał(a):

jest Twoim kumplem, a dawno powinien zosttać zbanowany. tak sam sensys. Ślepy jesteś czy chcesz być

@Verinia przyjacielska rada: mniej skupiaj się na tym co powinni robić inni, a więcej na tym co sama możesz robić lepiej. Tak się łatwiej żyje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

jest Twoim kumplem, a dawno powinien zosttać zbanowany. tak sam sensys. Ślepy jesteś czy chcesz być; w innym wątku pisal, ze jestem ksiezniczką i wsrod jegio znajmych sa ludzie, ktorzy mysla  o mnie bardzo źle. Albo sklamal, abo cosjest na rzeczy, więc proszę o doprecyzowanie 🙂 

Ta się oczywiście doszukuje czegoś czego nie ma, bo nie jest po jej stronie tylko jest obiektywny heh i to jej nie pasuje. 

Tak jak już admin pisał tutaj i na discordzie, któryś raz z rzędu ciśniesz i obrażasz ludzi przez to otrzymałaś pomarańczową kartę za recydywę, nie wyciągnęłaś wniosków z poprzedniego zachowania i nadal to robisz. 

Może za te zachowania to Ty powinnaś zostać zbanowana? Tylko Ty swoich zachowań nie widzisz tylko innych i na nich się skupiasz. 

29 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Verinia przyjacielska rada: mniej skupiaj się na tym co powinni robić inni, a więcej na tym co sama możesz robić lepiej. Tak się łatwiej żyje

Dokładnie. Ciekawe czy się zastosuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi