Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Ladyboy napisał(a):

wyśle ci swoje nagie fotki jak mi naubliżasz, co ty na to? :D i napsizesz mi potem czy jestem w twoim typie dobra ? :D 

O kurde, szykuje się degustacja parówek.

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

@Grouchyo fembojach gadają

Grouchy jest femboyem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

wyśle ci swoje nagie fotki jak mi naubliżasz, co ty na to? :D i napsizesz mi potem czy jestem w twoim typie dobra ? :D 

ja na to, żebyś się ogarnął bo kocopoły piszesz. Takich sportów nie uprawiam. Szukaj w Tajlandii czy gdzieś tam - ujj wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdziele przespałam trzy budziki 🤦 trzy! 😬 Dzieci szczęśliwe bo do szkoły nie idą 🤦 nie no nie. "Oddam dzieci na kilka godzin. Niegrzeczne, hałaśliwe itd. Do okna życia się nie mieszczą" 😏

@Ladyboy kup sobie czas u dominy 😅 jak ci brakuje poniżania

Boszeee szczebiotka idź ty spać dalej czy coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Verinia napisał(a):

masz zryty łeb. pasi?

Przegląd od AI

"Zryty łeb" (lub "zryty beret") to potoczne określenie osoby, która zachowuje się dziwnie, nielogicznie, jest "nie na chodzie", ma nierówno pod sufitem, jest głupia, szalona lub pod wpływem 
narkotyków, oznacza kogoś z problemami psychicznymi, nieprzystosowanego, lub po prostu kogoś, kto zrobił coś głupiego. 
  • Głupota/Nierozsądek: Ktoś, kto mówi lub robi nonsensy, ma "nierówno pod sufitem".
  • Zachowanie nietypowe/Chaotyczne: Osoba z chaotycznym sposobem myślenia, dziwnymi reakcjami.
  • Upośledzenie/Choroba psychiczna: Uszkodzony, upośledzony umysłowo, chory psychicznie.
  • Używanie narkotyków: W gwarze uczniowskiej, "mieć zryty łeb" to nadużywać narkotyków. 

Dziękuje za komplement ;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

To jest porostu zwykły troll, tak samo jak ten młody kapi. Jeszcze tu brakuje młodego Sheldona.

kto jest troll xd?

25 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@LadyboyKręci cię jak matka ci ubliża?

tak szczerze to raczej nie xd

Kocham was wszystkich ;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, little angel napisał(a):

za trolle uważa się osoby odstające od norm społeczności

...

...a miejsce jest dla każdego

What 1 raz takie znaczenie słysze. Chyba za mało internetow. No to ja też jestem trollem, podobno jednym z tych co mają najgorzej pod czachaxd 

Trollujesz mnie- takie określenie znam. 

W takim razie może verinia i mała mi powiedzą dlaczego nie pasuje ktos:) bo miejsce jest dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

What 1 raz takie znaczenie słysze. Chyba za mało internetow. No to ja też jestem trollem, podobno jednym z tych co mają najgorzej pod czachaxd

to moje znaczenie, często jestem uznawana za trolla, ale to jak w życiu, tak już mamy, a Ladyboy'a wcale nie widzę jako trolla, myślę, że jest jedną z ciekawszych osobowości, w każdej grupie potrzeba śmieszka, kogoś autentycznego ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi