Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

o w morde jeża ale mi duszno było, po cholere ja pije te kawy, o znowu wraca ten napad.... w glowie sie kreci a cisnenie w normie tylko tetno sie waha, jak jechalem do sklepu to mnie zaczelo dusic i sie zmeczylem niewspolmiernie do jazdy, w sklepie sie krecilem troche dlugo bo czekalem az ustapi, balem sie jechac spowrotem, dobrze ze nic za specjalnie nie boli tylko jakies lekkie ale to bardzo lekkie bole w klatce, ale dusznosc duza i ten niepokój jak zawsze.... wzialem se dodatkowa tabletke doksazosyny zeby rozszerzyc naczynia ale nei wiem kiedy zacznie cos dzialac... nie moge w miejscu usiedziec, czuje ten pieprzony niepokój i niedotlenienie lba. pieprze, juz nie tykam kawy a wypilem dzisaij dwie jedna z 4 lyzeczek i tera niedawno przed sklepem druga z trzech, czubatych.

ide to rozchodzic jakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurzylem sie, zablokowalem siore na fb, zaproszenie od niej zniklo a bylo tylko ze ja nie chcialem znajomych, nie powiem dokladnie calej historii dlaczego ale teraz jej napsialem ze palnuje zamach terrorsytyczny i rozmowe z chatem gpt ze mi nie chcial pomoc w tym temacie do niej wyslalem ale to z frustracji, jutro jade na miasto i robie porzadek, tego jedynego koelge co mam tez zablokowalem, burzuj schizofrenik a funkcjonuje lepiej ode mnei nienawidze go!!! koniec z tym wsyzstkim!!!! jutro robimy porzadek!!!

a dobra odblokowalem go... nei wiem co mam robic kipi we mnie cala ta zlosc ale po co tutaj to pisac jak tu sa ludzie co uwazaja ze robienie dzieci jest ok....

tak nei bedzie ja sie nie dam dalej sterowac przez tych wszystkich urzednikow lekarzy itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

wkurzylem sie, zablokowalem siore na fb, zaproszenie od niej zniklo a bylo tylko ze ja nie chcialem znajomych, nie powiem dokladnie calej historii dlaczego ale teraz jej napsialem ze palnuje zamach terrorsytyczny i rozmowe z chatem gpt ze mi nie chcial pomoc w tym temacie do niej wyslalem ale to z frustracji, jutro jade na miasto i robie porzadek, tego jedynego koelge co mam tez zablokowalem, burzuj schizofrenik a funkcjonuje lepiej ode mnei nienawidze go!!! koniec z tym wsyzstkim!!!! jutro robimy porzadek!!!

a dobra odblokowalem go... nei wiem co mam robic kipi we mnie cala ta zlosc ale po co tutaj to pisac jak tu sa ludzie co uwazaja ze robienie dzieci jest ok....

tak nei bedzie ja sie nie dam dalej sterowac przez tych wszystkich urzednikow lekarzy itd

Ja nie uważam za jest ok robienie dzieci. 

Może Xanax łyknij jak ci tak odpierdala? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, MicMic napisał(a):

Ja nie uważam za jest ok robienie dzieci. 

Może Xanax łyknij jak ci tak odpierdala? 

no nie mam kurde nic a przydałoby sie najlepiej relanium w zastrzyku tak jak dawali w psychaitryku xd nie no zestresowalem sie dzisaij za mocno jeszcze siora wkurza, negatywne msyli w glowie sie klebia i jest ich za duzo, probuje je odganiac ale przychodza same :( spac mi sie chcialo, mialem sie zdrzemnac to nei moge.... no relanium tu by bylo jak w morde strzelil

a ten kolega mnei wkurza bo ma lepsza psyche ode meni mimo ze ma schizo i posuwa najlepsze dupy, znaczy tego mu nie zazdroszcze ale sam fakt jest dla mnie niesprawiedliwy xd

no onsam zreszta pwoiedxial ze jest w lepszym psychicznie stanie ode mnie a nei bierze zadnych leków na chwile obecna, choc jak mam byc szczery to jego zachowanie jest troche nieprzewidywalne i sie go boje momentami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde chodzi za mna ostatnio taka mysl zeby sprobowac klozapiny,  tak tylko zebyu miec porownainie do olci bo balbym sie tego brac na stałe ze wzgledu na to ze tam z krwia moze cos byc nie halo po tym i nie tylko, nei no musze ja dorwac a znajac siebei to chocby i spod ziemi ale ja wyczaruje ;) chcialbym sie przekonac czy mocniej seduje niz olcia czy bardziej moze wymusza zasniecie i czy tez poprawia nastroj. chcialbym sie z nia przespac na boku a potem wracam do swojej zonki olci hehe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.12.2025 o 21:30, Ladyboy napisał(a):

a ten kolega mnei wkurza bo ma lepsza psyche ode meni mimo ze ma schizo i posuwa najlepsze dupy

😄Ale Ty agent jesteś dobry

1 godzinę temu, Ladyboy napisał(a):

kurde chodzi za mna ostatnio taka mysl zeby sprobowac klozapiny,

nie jest lekiem pierwszego rzutu ze względu na potencjalnie śmiertelne działania niepożądane: agranulocytozę i zapalenie mięśnia sercowego.” - Wikipedia 

mnie boisz się skutków ubocznych?

1 godzinę temu, Ladyboy napisał(a):

chcialbym sie z nia przespac na boku a potem wracam do swojej zonki olci hehe ;)

oj nie ładnie takie skoki w bok. Chociaż ta Twoja olcia też oddaje się innym za grosze więc może Ci wybaczy😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten kolega mnei wkurza bo ma lepsza psyche ode meni mimo ze ma schizo i posuwa najlepsze dupy, znaczy tego mu nie zazdroszcze ale sam fakt jest dla mnie niesprawiedliwy xd

Hahahahhahaha

no onsam zreszta pwoiedxial ze jest w lepszym psychicznie stanie ode mnie a nei bierze zadnych leków na chwile obecna, choc jak mam byc szczery to jego zachowanie jest troche nieprzewidywalne i sie go boje momentami

Co robi? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, brum.brum napisał(a):

nie jest lekiem pierwszego rzutu ze względu na potencjalnie śmiertelne działania niepożądane: agranulocytozę i zapalenie mięśnia sercowego.” - Wikipedia 

mnie boisz się skutków ubocznych?

Dokładnie. Dobrze że mu to napisałeś, bo chłop nie wie co pisze.

2 godziny temu, Ladyboy napisał(a):

chcialbym sie przekonac czy mocniej seduje niz olcia czy bardziej moze wymusza zasniecie

Walnij sobie na ścianie w sypialni plakat z Miroslavem Klose. To będzie najbezpieczniejsza kloza, może cie jego podobizna zchilluje.

Do tego zamiast liczenia owiec, powtarzaj sobie w myślach zwycięski skład Kaiserslautern w meczu z Bayernem w sezonie 97/98. To cię ulula skutecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Co robi? 

chyba nie chce dokładnie szczegółów zdradzać ale jest agresywny i łatwo się denerwuje, ciezko z nim o czyms pogadac dosc czesto i pobudzony się wydaje, moim zdaniem powinien brac tak samo olcie jak ja xd byle co go denerwuje, ja gdybym mial takie stany to chyba popadlbym w alkoholizm albo narkomanie xd

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Dokładnie. Dobrze że mu to napisałeś, bo chłop nie wie co pisze.

wiem że ta dziwka jest niebezpieczna ale czy po jednym wzieciu bym sie przekrecił? jak w psychiatryku bylem to to dawali tym schizolom i jakoś żyli a nie dbali o siebie wogóle nei wiedzieli co to dieta xd chat gpt mi napsial ze nei dostane agranulocytozy po jednej tabletce ani zapalenia mięśnia sercowego ale tera jak czytam to moze tetno przyspieszac to jednak chyba nie wezme przez te problemy sercowe, za duze ma dzialanie cholnolityczne

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Walnij sobie na ścianie w sypialni plakat z Miroslavem Klose. To będzie najbezpieczniejsza kloza, może cie jego podobizna zchilluje.

Do tego zamiast liczenia owiec, powtarzaj sobie w myślach zwycięski skład Kaiserslautern w meczu z Bayernem w sezonie 97/98. To cię ulula skutecznie.

haha nie lubie footbolu xd ja to czekam az wreszcie wymysla jakis fajny neuroleptyk mocniejszy nasennie od olci i w miare bezpieczny, cos zeby poglebialo sen jak olcia ale usypialo jak kwetiapina na poczatku przygody z nia i zeby tolerka na ten efekt nie rosla w dupe jeza ;/ mysle ze od razu jakby to wymyslili to iles tam procent by bezrobocie spadlo bo by tacy jak ja zara powychodzili z domu ;) jak znajdzieta mi taki lek to ja go biore i czym predzej szukam pracy 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo ja chrzanie chodzic niewyspanym do pracy codziennie, zeby mi sie te gowna od alzhaimera odkladaly w lbie i za 20 lat nie bede pamietal jak trafic do domu xd jzu i tak pewno mi sie podokladalo sporo tego od stanu zapalnego co mam od otylosci najprawdopodobniej. jakby wujek mnie dalej sponsorowal to wzialbym sie za trening i redukcje porzadna, napewno, ale na silownie publiczna bym nie chodzil ze wzgledu na lęki tylko na swoim sprzecie bym cwiczyl, te poczuccie jakby wsyzscy na ciebie patrzyli za plecami z pogarda i panika z tego wynikajaca to masakra jakas, albo bym podlazil do obcych i zaczynal chrzanic bzdety zeby rozladowac stres... nei potrzebuje tego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak pewno mi sie podokladalo sporo tego od stanu zapalnego co mam od otylosci najprawdopodobniej

Łykaj dalej neuroleptyki. Powodują 

zmiany w objętości istoty szarej mózgu, wpływając na pamięć, koncentrację i funkcje poznawcze, będące domeną właśnie istoty szarej. 

I tycie.

chyba nie chce dokładnie szczegółów zdradzać ale jest agresywny i łatwo się denerwuje, ciezko z nim o czyms pogadac dosc czesto i pobudzony się wydaje, moim zdaniem powinien brac tak samo olcie jak ja xd byle co go denerwuje, ja gdybym mial takie stany to chyba popadlbym w alkoholizm albo narkomanie xd

W tym kraju trudno być nieagresywnym.

wiem że ta dziwka jest niebezpieczna ale czy po jednym wzieciu bym sie przekrecił?

Duże prawdopodobieństwo. Dlatego dobrze mieć kwaterę na cmentarzu i spisany testament i rozdany swój dobytek już teraz za życia.

jak w psychiatryku bylem to to dawali tym schizolom i jakoś żyli a nie dbali o siebie wogóle nei wiedzieli co to dieta xd

A to przy tych lekach da się być na diecie? Myślałam że non stop ssie na niezdrowe jedzenie?

cos zeby poglebialo sen

Napij się synu kako z wieczora i kanapkę z miodem zjedz. To ci wszystko pogłębi.

te poczuccie jakby wsyzscy na ciebie patrzyli za plecami z pogarda i panika z tego wynikajaca to masakra jakas, albo bym podlazil do obcych i zaczynal chrzanic bzdety zeby rozladowac stres... nei potrzebuje tego...

Jakie ty masz problemy z siłownia 😆

jakby wujek mnie dalej sponsorowal

😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Łykaj dalej neuroleptyki. Powodują 

zmiany w objętości istoty szarej mózgu, wpływając na pamięć, koncentrację i funkcje poznawcze, będące domeną właśnie istoty szarej. 

I tycie.

no ale sen jest płytki, krótki, ciezej usnac, czlwoiek malo wiele byle czym sie denerwuje, mało wiele i sie budzisz a po wstaniu głowa nie wydaje się być wypoczęta, mi sie wydaje ze jesli ma sie jakies problemy psychizne typu pobudzenie z lękiem tak jak ja to raczej koniec koncow predzej poprawia ta olcia fuknkcje poznawcze niz pogarsza, choc wplyw ma pewnie dwojaki, nie wiem moze dzien czy dwa bez tego to glowa jakos taka bardziej rzeska ale potem jest horror, nie chcialabys byc miec wtedy ze mna kontaktu xd ciagle narzekanie, wyladowywania frustracji na otoczeniu itd i nie wiem czym moglbym ten lek zastapic, chyba niczym innym, a jesli jzu cos mialbym zmieniac to dorzucilbym moze paroksetyne z nadzieja ze to mnie pchnie do zmiany zycia.

W tym kraju trudno być nieagresywnym.

no ale ten kolega moim zdaniem przegina bo robi problem z błahych rzeczy niejednokrotnie, nie wiem nie ma cierpliwosci do ludzi i wybucha gniewem.

Duże prawdopodobieństwo. Dlatego dobrze mieć kwaterę na cmentarzu i spisany testament i rozdany swój dobytek już teraz za życia.

to po co to daja schizofrenikom? zby ich zabic? 

A to przy tych lekach da się być na diecie? Myślałam że non stop ssie na niezdrowe jedzenie?

da sie napewno, napewno jest ciężej ale ja wierze że sie da, a jak jeszcze ma sie wsparcie otoczenia ktore motywuje czy moze jakas osobe dorwac z ktora sie bedzie razem przechodzic proces odchudzania to mysle ze to ma jak najbardziej prawo bytu, wiadomo mozena i w jakims stopniu jesc co sie lubi czy robic moze czestsze cheat daye czy cheat meale jak jest te ssanie ale jak pomiedzy tym beda długie dni deficytu to i tak koniec koncow osiagnie sie cel a potem utrzymanie wagi to to juz z gorki ;)

Napij się synu kako z wieczora i kanapkę z miodem zjedz. To ci wszystko pogłębi.

nie wierze w to xd

Jakie ty masz problemy z siłownia 😆

w wielu miejscach niestety mam jakies mysli przesladowcze czy nei wiem jak to nazwac, wcale mnie to nie cieszy xd

😂

no wujek mnie tyle lat sponsorwal, moja diete i przywoazil mi garsciami te chlory xd zaluje ze tego nie wykorzystalem i ze nie zrobilem lepszej formy, nie docialem a bylem w trakcie jzu i ze silowo i miesniowo moglem jeswzcze lepsza forme miec choc dla wielu to by byla i tak gowno nie forma ale wiedzialbym na co mnie stac i nawet majac ta slaba genetyke udowodnilbym ze da sie byc silnym i nie byc przzy tym jakos mocno grubym albo wogle grubym ;) ale nei powiem jak sie człowiek spasnie to potem te odchudzanie sie ciagnie i dla mnie osobiscie bylo juz ciezko jak jadlem 2400 kcal przy ciezkoch treningach, musialem robic co pare dni cheaty i szly jakies pizze, ziemniaki i wlatywalo nawet i 700 gram weglowodanow xd to wtedy postanowilem ze zaczne podnosci kalorie stopniowo z weglowodanow i waga dalej spadala ;) wlasnie to jest dobry patent na odchudzanie, taki jakby reverse diet sie spradza dobrze ze najpierw obcinasz kaloriee stopniowo potem stopniowo dodajesz potem znowu ucinasz i tak bede robil jak wroce na redukcje i do treningów, a ciagle to za mna chodzi zeby wrocic, ogladam bardzo czesto na yt tych pakerów, takze zainteresowanie tematem caly czas jest czyli jest nadzieja ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Siedzę i śmieje 😄Poprawiłaś mi Mi humor 😎

16 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

jak znajdzieta mi taki lek to ja go biore i czym predzej szukam pracy 😜 

Haha Boziu, jaki Ty jesteś zakochany w tej olci swojej, ale już myślisz o innej. Będziesz miał grzech przecież 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi