Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

turcotte, może dlatego tych małych franc tak nie lubię... :P

Nie narzekaj! Dostąpiłaś niewyobrażalnego zaszczytu! :uklon: Kot pozwolił ci się pogłaskać, a to już nie byle co :great:

Ha ha ha

Dobra... ja już pomału będę wam życzył kolorowych snów... Może jeszcze z pięć minut usiedzę na forum, ale nie ręczę czy nie zasnę na klawiaturze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, to ja jednak pozostranę przy bezinteresownej miłości psów ;)

Koty są bardziej...ludzkie (jeśli chodzi o upierdliwość i przebiegłość) niźli psy : D

turcotte, bye

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem, jak można nie lubić jakichkolwiek futrzaków :P Wydaje mi się, że nie ma nieszczerych zwierząt, tylko koty są mniej uległe i się tak nie przywiązują do człowieka. To właśnie one wymagają bezinteresownej miłości, bo pies się jednak odwdzięcza. Chociaż mój kot przejawia jakby jakieś ślady uczuć:)

W sumie wpadłam powiedzieć dobranoc, bo padnięta jestem, ale obrońca kotów mi się włączył :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mataforgana, niemałego, tzn. jakiego?

my_name, a mnie się właśnie wydaje, że to koty się bardziej przywiązują. pies bez właściciela sobie poradzi i nauczy się jak ktoś nowy go przygarnie. kot już nie bardzo.

mark123, pewnie że można nie lubić. o ile ktoś im krzywdy nie robi, to może sobie ich nie lubić. ja tylko nie znoszę, jak ktoś nie lubi i dla "zabawy" dręczy bezdomne koty/psy. takim to bym łapy przy samej dupie pourywał! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie koty mają bardzo różne usposobienie, więc nie ma co generalizować. Są dzikusy, które w ogóle się do ludzi nie garną i żyją sobie na wolności, znam też kota, który po kilku dniach lubi nowo poznanego człowieka. I to jest fajnie. Psy znam słabiej, ale na pewno też mają różne charaktery:) Przy czym, żaden zwierzak nie jest tak męczący, jak człowiek potrafi być:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwierzoki ziemnioki...to już zależy,jak ktoś jest gotów wziąć odpowiedzialność i lubi i chce - niech biere,jeśli zwierz ma mu się znudzić albo katować go - wypier*&*& od ziemnioków

tzn zwierzoków.

A że ktoś nie lubi,toć to już kwestia gustu,z tym jest jak z dziurą w d...każdy ma własną.. :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mark123, pewnie że można nie lubić. o ile ktoś im krzywdy nie robi, to może sobie ich nie lubić. ja tylko nie znoszę, jak ktoś nie lubi i dla "zabawy" dręczy bezdomne koty/psy. takim to bym łapy przy samej dupie pourywał! :evil:

Ja omijam zwierzęta szerokim łukiem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, ano :mrgreen:

przyjechały dwie wariatki z forum... ale dał rade!!! wytrzymał z trzema kobietami ciągle nawijającymi i smiejącymi się :lol:

Sąsiad przyszedł na chwile na pomoc co by Davin nie był jedynym facetem w chałpie hahahaha 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.